Zaferspor’lu Kick Bokscular İzmir’i Salladı!

Soma Zaferspor’lu Kick Bokscular, Ege şampiyonası Point Fight müsabakalarında 6 Altın, 1 Gümüş, 4 Bronz madalya ile en çok madalya alan kulüp oldular.

30 Haziran ve 1 Temmuz İzmir Buca Afetevler Spor Salonunda düzenlenen ve 250 sporcunun katıldığı müsabakalarda:

ALTIN MADALYA:
Serra Umay Rüzger, Ahmet Efe Yıldırım, Akgül Sena Telligöz, İbrahim Karatapan, Ahmet Emircan İkiz, Halit Öner Kılıç

GÜMÜŞ MADALYA:
Mehmet Arda Şansalmış

BRONZ MADALYA:
Zehra Ece Şahin, Berra Aydın, Yusuf Efe Coşkun ve Batuhan Günay Bronz madalya almıştır.
KURTBEY, ”DİSİPLİNLİ ÇALIŞMANIN EMEĞİNİ ALIYORUZ”
Kulüp Antrenörü Serkan Kurtbey, takım ve bireysel olarak alınan başarılar sonrasında şunları söyledi: ”Her gün gelişen bir çizgiye sahibiz, sporcularımız disiplinli çalışmanın karşılığını müsabakalarda madalya alarak görüyorlar. fakat asıl bizi bu konuda cesaretlendiren ve kulüp imkanlarını bize sunarak bu çocukların başarılı olmasına fırsat veren Kulüp Başkanımız Hakan Arslancan hocamıza çok teşekkür ederiz.”dedi.
ARSLANCAN, ”BİZLERE YANILMADIĞIMIZI İSPAT ETTİLER”
Soma Zaferspor Kulüp Başkanı Hakan Arslancan ise Kick Boks takımının aldığı başarılarla ilgili olarak ”Madalya alan bütün sporcularımızı ve onları çalıştıran Serkan ve Gökhan Kurtbey hocalarımı can-ı gönülden kutluyorum. Disiplinli ve programlı çalışma her zaman sonuç verir. Gökhan ve Serkan hocalarımız bize kulübümüz çatısı altında bu işi yapmak için müracaat ettiklerinde onların başarılı olma konusunda isteklerinin ne kadar fazla olduğunu gördük ve onlara bu fırsatı verdik. Onlarda bizlere bu gün bu düşüncemizde yanılmadığımızı ispatlıyorlar.”dedi.
COŞKUN, ÇALIŞIRSAN OLUR EVLAT!”
Sporculardan Yusuf Efe Coşkun’un babası Hakan Coşkun, bronz madalya alarak kürsüye çıkan oğlu için; ”Bugün Bronz olur, yarın gümüş! Çalışırsan Altın olur Evlat!” diyerek hem teselli hemde tebrik etti.
Coşkun, Zafer spor kickboks’un eğitmenleri Gökhan Kurtbey ve Serkan Kurtbey’ide tebrik ederek onlara başarılarının devamını diledi.
somadaspor.com

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN