Yok Böyle Bir Maç, Bir Düzine Gol Atarak Şaha Kalktılar!

Yok Böyle Bir Maç, Bir Düzine Gol Atarak Şaha Kalktılar!

Karaelmas spor U 15 takımı, Akhisar 1922 ile oynadığı maçta rakip filelere bir düzine gol yağdırarak adeta gol şov yaptı:1-12

Goller Yağmur Gibi Geldi İlk Devreden 8 Gol Çıktı

Soma 301 Karaelmasspor U 15 takımı rakibi karşısında çok rahat bir futbol sergilerken, ev sahibi Akhisar 1922 U 15 takımı istediği oyun düzenini tutturamadı. Maça daha üstün ve daha hızlı başlayan Soma Karaelmas U15 takımı, rakibine orta sahadan ve kanatlardan bindirme yaparak adeta Akhisar 1922 sporu abluka altına aldı. İlk yarıda Karaelmas spor U takımın gollerini Kaan Sözener (3) Alihan Duman (3) ve Tunahan Çayıroğlu (2) kaydetti. Golcülerin adeta gol şov yaptığı ilk devrede maç 8-0 olarak kapandı.

Goller 2.Yarıda Devam Etti

İlk yarıdaki üstün futbolunu ikinci yarıda da sürdüren genç Elmaslar, sahada adeta kükreyen bir Arslan gibiydiler. Rakibine hiç şans tanımayan sarı siyahlı U 15’ler ikinci yarıda Alperen Parçanın (3) golü Muhammet Ali Tayşinin attığı 1 golle durumu 12-0 yaptıktan sonra rakibi Akhisar 1922 sadece bir gol atabildi:1-12

Yılmaz Başkandan 2 Tepsi Baklava

Sevinçlerini Soma’da Yılmaz Analı ile paylaşan U15 takımına, başkanda jest yaparak iki tepsi baklava ve meyve suyu ısmarladı. Başkan Analı, ”Bu gençler Levent Hocanın gayret ve emekleri ile hayat buluyorlar, biz gençlerimizi spora yönlendirerek kötü alışkanlara bulaşmaktan kurtarıyor aynı zamanda hepsini spor sayesinde dinamik ve başarılı bir birey olma yolunda futbolla buluşturuyoruz. Bunlara iki değil 22 tepsi baklava helal olsun” dedi.

Levent Analı, ”Bütün Yorgunluğum Gitti”

Yılların deneyimli hocası Levent Analı yaptığı açıklamada, ”Rakibimize şans vermeyen ve çılgınca gol şov yapan sporcularımızı sahada böyle görünce bütün yorgunluğum gitmiş oldu. Hepsi verilen görevi fazlası ile yapmakla kalmayıp, fazlasını vermek için sahada ter döktüler. Gelecekteki A Takıma yükselmek isteyen futbolcuları burada takip ediyoruz. İçlerinde çok yetenekli futbolcular var, bunlar kendilerini hem antrenmanda hem sahada belli ediyorlar. Takımızla hepimiz gurur duyuyoruz. Bugün Akhisar 1922 maçında ortaya koyduğu etkili oyunuyla rakibine şans tanımayan U15 takımım, maç boyunca da üstünlüğü elinde bulundurdu. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum, hepsini gözlerinden öpüyorum.”dedi.

 A Takım Halitpaşa Deplasmanında

Öte yandan İlçemizin Süper Amatör Spordaki tek takımı olan Soma 301 Karaelmas spor Yarın (c.tesi) Halit paşa Stadında saat 14.00 de oynanacak maç için tüm hazırlıklarını tamamladı. Halitpaşadaki maçı Alper Kara, Muhammet Baştürk, Samet Düzlük hakem üçlüsü yapacak.

Maç öncesi  Halit paşa Spor 7 puanla alttan 3ncü sırada,  Soma Karaelmas Spor ise 21 puanla baştan üçüncü sırada bulunuyor. Averajla 25 puanla Lider durumdaki  Kırkağaç Altay Spor Kulübü  12 puanlı Kayalıoğlu spor kulübüne misafir olurken Ligin ikinci sırasında bulunan Kırkağaç Acar İdman Yurdu ise kendi sahasında  ligin alt sıralarında bulunan 5 puanlı Bakır spor ile evinde karşılaşacak. Bu maçta Bakır spor  düşme potasından kurtulmak için mücadele verecekken, Kırkağaç Altay Spor kulübü,  düşme potasından uzak olan Kayalıoğlu spor’a konuk olacak. İlk 3 sıradaki takımlar zirve yarışı için mücadele ederken, rakiplerde düşme potasından uzaklaşmak için mücadele edecekler.

Sezonun ilk devresinde kendi sahasında oynadığı Halit paşa maçını   Soma 301 Kara elmas spor 6-1 kazanmıştı.

Yılmaz Analı: “Halitpaşa’ya 3 Puan İçin Gidiyoruz.”

Soma 301 Karaelmas spor Başkanı Yılmaz Analı yaptığı açıklamada , “Halit paşa’ya 3 puan için gidiyoruz. Son antrenmanlarımızı yaparak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. 11 haftadan sonra Liglerin bitimine yedi maç kalıyor. Bizim için bu yedi maçın hepsi de final havasında geçecektir. Hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Ligin son haftalarına yaklaştıkça zirvedeki takımlar play off’ a kalmak için ve bir üst lige çıkmak için uğraşırken, bazı takımlarda tehlikeli kırmızı çizgiden uzaklaşmak istiyorlar. Futbolun içinde bunlar her takım için olağandır, birileri çıkarken, birileri düşecek, birileri gülerken, birileri de üzülecek, bunları futbolun içinde olağan karşılamak gerekir.”

”Çıkamaz Diyenlere Ders Vermek!”

”Daha önce de belirttiğim gibi bizim için çıkamaz diyenlere ders vermek için Soma 301 Karaelmas Spor gücünü tüm sporseverlere göstermek için ve en önemlisi her zaman olduğu gibi 3 puan için gidiyoruz. Oyuncularımız formda, Teknik ekibimiz başarılı şekilde arzulu ve istekli, Yönetim olarak bizler her zaman olduğu gibi takımımızın arkasındayız. İnşallah Halit paşadan istediğimizi alır mutlu bir şekilde Somaya döneriz. Rakibimizi de asla küçümsemiyoruz, bunun bilincindeyiz, bu maçlarda tek sonuçlu galibiyet beklemek hayal kırıklığı olur. Deplasmandır, deplasmanda puan puandır düşüncesi hep vardır. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin, ama takım olarak hedefimiz 3 puandır. Bu maç ile aynı zamanda galip gelerek galibiyet serisini dört maça çıkarmak istiyoruz”diye konuştu.

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Şeref Öksüm

YORUM YAZIN