Yıldırım Belediyespor 2-1 Somaspor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8.Grup’un 7.haftasında, ligin zirvesini yakından ilgilendiren karşılaşma, haftaya girilirken 14 puanla zirvede yer alan Somaspor ile, 13 puan ve bir maç eksiğiyle ikinci sırada yer alan Yıldırım Belediyespor arasında Bursa Nilüfer’de bulunan Minareli Çavuş Spor Tesislerinde oynandı.

HABER:SOMADASPOR.COM

Bu maç öncesine kadar grupta yenilgi yüzü görmeyen iki takımın mücadelesinde sevinen taraf 2-1 skorla ev sahibi ekip Yıldırım Belediyespor oldu.

Karşılaşmanın geniş detayını okumak için buraya tıklayınız!.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN