Voleybol Turnuvasında Program Belli Oldu.

Voleybol Turnuvasında Program Belli Oldu.

Soma Kaymakamlığı Başkanlığında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen ve ilçemizdeki kurum ve kuruluşları kapsayan 12. Soma Kaymakamlık Voleybol Turnuva maçlarının programı belli oldu.

SOMADASPOR

Turnuva grup kuraları ve fikstür çekimi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Toplantı Salonunda dün (çarş) gerçekleşti.
Gençlik ve İlçe Spor Müdüresi Dilek Kuruçay koordinatörlüğünde toplam dokuz takımın katılımıyla gerçekleşecek olan turnuva, 26 Aralık Çarşamba günü saat 18:30’da Kaymakamlık ve Kaynak Temizlik takımları arasında oynanacak olan karşılaşma ile start alacak.

Yunus Emre İmam Hatip Spor Salonunda oynanacak karşılaşmalarda şu takımlar yer alıyor..




E.M.L
Sodos
Famtal
Altıntaş
İmbat A.Ş
Milli Eğitim
Kaymakamlık
Kaynak Temizlik
Devlet Hastanesi

Tek devreli lig usulüne göre oynanacak karşılaşmalar sonrasında ilk dört sırayı alan takımlar Play-Off maçları oynamaya hak kazanacak..

Geçen sezon bu anlamlı kupayı; Devlet Hastanesini toplam 80 dakika süren maçta 25-15, 25-19 ve 25-17’lik setlerle 3-0 mağlup eden İmbat A.Ş 8.kez müzesine götürme başarısı elde etmişti. (final maçlarının detaylarına buradan bakabilirsiniz)Ayrıca turnuvada final oynama başarısı gösteren Devlet Hastanesi ikinciEsnaf Odasını oldukça çekişmeli ve zevkli geçen maçta tie-brek setinde 3-2 mağlup eden Milli Eğitim üçüncüGüçlü rakiplerin arasından sıyrılarak ilk dördün arasında yer alan Esnaf Odası da 4.olmuştu. Zevkli ve çekişmeli geçecek maçlar bizleri bekliyor..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN