Voleybolda Şampiyon İmbat A.Ş Oldu..

Voleybolda Şampiyon İmbat A.Ş Oldu..

Soma Kaymakamlığı Başkanlığında Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen, ilçemizdeki kurum ve kuruluşları kapsayan 11. Soma Kaymakamlık Voleybol Turnuvası bu akşam (salı) oynanan final maçıyla sona erdi.

İmbat A.Ş, Devlet Hastanesi,Medigün Hastanesi, Esnaf Odası,Milli Eğitim, Kaymakamlık ve Famtal (Fatma Aliye MTAL) takımlarının katıldığı kupada rakiplerine üstünlük sağlayan iki takım İmbat A.Ş ve Devlet Hastanesi Yunus Emre IHO Spor Salonunda kupaya sahip olmak için karşı karşıya geldi.

İMBAT A.Ş 8. KEZ ŞAMPİYON OLDU..

İmbat A.Ş, taraftar desteğiyle Devlet Hastanesini toplam 80 dakika süren maçta 25-15, 25-19 ve 25-17’lik setlerle 3-0 mağlup etti ve 8.kez bu anlamlı kupayı müzesine götürdü.




İMBAT A.Ş 3-0 DEVLET HASTANESİ

SALON:Yunus Emre IHO Spor
HAKEMLER:Tuğrul Ege-Özcan Çetintaş-Sılay Mutlu-Pınar Kızıl
İMBAT A.Ş:Bilal-Serkan-Bülent-Anıl-Arda-Fırat-Hakan-Okan-Erdinç

DEVLET HASTANESİ:Tuğba-Nezih-Kürşat-Anıl-Kerim-Mehmet-Şenol-Erol-Gökhan-Osman
SÜRE:80 dakika
SETLER:25-15, 25-19, 25-17

Turnuvanın ikincisi Devlet Hastanesi olurken, Esnaf Odasını oldukça çekişmeli ve zevkli geçen maçta tie-brek setinde 3-2 mağlup eden Milli Eğitim 3.cü Esnaf Odası da 4.oldu.



MİLLİ EĞİTİM 3-2 ESNAF ODASI
SALON:
Yunus Emre IHO Spor
HAKEMLER:
Dilek Kuruçay-Melih Emran-Zahide Ayyıldız
MİLLİ EĞİTİM:
Sılay-Engin-Bülent-Yusuf-Hasan-Tansel

ESNAF ODASI:Kadir-Halim-Onur-Deniz-Emrah-Hakan-Baha-Abdurrahman
SÜRE:214 dakika
SETLER:24-26, 25-22, 26-24, 27-25, 15-13

DERECEYE GİRENLERE KUPA ve PLAKET VERİLDİ.
1.lik kupasını İmbat Madencilik’e Kaymakam Ahmet Altıntaş,
2.lik kupasını Devlet Hastanesine Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene,
3.lük kupasını Milli Eğitim’e İlçe Milli Eğt.Müdürü Mustafa Dikici,
4.lük kupasını  Esnaf Odası takımına D.Hastanesi Baş Hekimi Dr.A.Osman Çağlayan,
En değerli oyuncu İmbat Takımı’ndan Bilal Cücü’ye İlçe Sağlık Müd. Fatih Güven,

En centilmen takım Medigün Hastanesine Ak Parti İlçe İlçe Başk. M.Ali Aksoy,
11. Kaymakamlık Voleybol Turnuvası’na ev sahipliği yapan Yunus Emre IHO Spor Salonu Müdürlüğüne Maden-İş Sendika Temsilcisi  Alaattin Artma,
Turnuva süresince sağlık desteği veren Özel Medigün Hastanesine Ağız ve Diş Sağlığı Merk. Baş Hekimliği Dr.H.Zafer Bingöl verdi.



CENTİLMENCE VE DOSTÇA GEÇEN MAÇLAR SONUNDA
8 Takımın katılımıyla toplam 21 gün süren ve İmbat A.Ş’nin rakiplerine tek set dahi vermeden şampiyonluğu ile son bulan 11.Soma Kaymakamlık Bahar Voleybol Turnuvası, bitimiyle beraber takımlar bir sonraki senenin hesaplarını yapmaya başladı bile..

Bizler Somadaspor ekibi olarak; başta şampiyon İmbat A.Ş’yi ve katılan tüm takımları tebrik eder, bu etkinlikte emeği olan herkesi kutlarız.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN