U18 Ligi: Karaelmas Spor 1-1 Akhisargücü

U18 Ligi: Karaelmas Spor 1-1 Akhisargücü

Manisa Amatör Küme Yerel U18 Liginde 5.hafta müsabakalarına bugün oynanan altı karşılaşma ile devam edildi.

Temsilcilerimizinden Karaelmas Spor’unda yer aldığı E-grubunda Karaelmas Spor sahasında grup ikincisi Akhisar Gücü takımını konuk etti.

17 Ocak Salı günü Soma Linyit Stadında oynanan müsabaka saat 15:00’da başladı. Bu maç öncesinde henüz puanla tanışamayan ve son sırada yer alan temsilcimiz Karaelmas Spor, grupta 10 puanla 2.sırada yer alan Akhisar Gücü ile 1-1 berabere kaldı. Karaelmas Spor’un golünü 51.dakikada oyuna ikinci yarıda dahil olan Nazım Berk Varol attı. Akhisar Gücü’nün golünü ise 62.dakikada Ekrem Talay kaydetti.

3 Kırmızı kart çıktı!

Zaman zaman tansiyonu yükselen karşılaşmada konuk ekip Akhisar Gücü’nden üç oyuncu;  Mehmet Ali Ünal maç içinde Furkan Okka ve Haktan Morgül maç sonunda kırmızı kart gördü.

U18 Ligi Karaelmas Spor 1-1 Akhisargücü

Karaelmas Spor 1-1 Akhisar Gücü

STAD: Soma / Linyit
HAKEMLER:Ramazan Güçlü-İhsan Açıcı-Kerem Tovka
KARAELMASSPOR:Salih-Musa-Emre-Ardacan-Burak-Efe-Kenan-Furkan-mehmetcan-Aydemir-Emircan
YEDEKLER:Melih, İsmail, Okay, Muhammet, Doğan, Nazım, Emre
TEKNİK SORUMLU:Doğan Gülşen

AKHİSAR GÜCÜ:M.Alper-M.Ali-Ahmet-Furkan-Arda-Ramazan-Saim-Ekrem-Yunus-Şefik-Özay
YEDEKLER:Can, Gümüş, Emrecan, Recep, Emre, Haktan, Hasan
TEKNİK SORUMLU:Mehmet Uğurtan Efe
KIRMIZI KARTLAR:Mehmet Ali Ünal, Furkan Okka,Haktan Morgül(Akhisar Gücü)
GOLLER: Nazım Berk Varol (Karaelmasspor), Ekrem Talay (Akhisar Gücü)

Lider Medar GB’nin puan kaybetmediği haftada toplu sonuçlar, puan durumu ve altıncı hafta maçlarını görmek için şuraya tıklayınız! Karaelmas Spor-Akhisar Gücü maç resimlerine haberin en alt kısmından bakabilirsiniz! Ayrıca bizi somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.







Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN