Somasporda, Yüzler Hem Gülüyor, Hem Asılıyor!

Somasporda, Yüzler Hem Gülüyor, Hem Asılıyor!

Son 3 haftada Bursaspor, Afyonspor ve son olarak B.Petrolspor galibiyetleri ile ilk defa 3 maçlık seri yakalayan Somaspor’da yüzler hem gülüyor, hem asılıyor!

TFF 2.Lig Beyaz Grup 21. haftasında Çorum FK ile zorlu maça çıkacak Somaspor’da, geçen hafta yaşanan Batman Petrolspor galibiyet sevinci sürerken, diğer yanda sakat, cezalı ve sarı kart sınırındaki oyuncular düşündürüyor!

ERAY KORKMAZ

Eray Korkmaz cezalı duruma düştü!

Siyah-beyazlı takımda Çorum FK ile oynanacak zorluk derecesi yüksek maç öncesi; Ankaraspor, Isparta 32 Spor ve Arnavutköy Bld.Spor maçlarında gördüğü sarı kartlardan dolayı kart sınırında olan ve Batman Petrolspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Eray Korkmaz, mücadelede yer almayacak.

MUSTAFA ŞENGÜL

Savunmada Mustafa Şengül’de sınırda

Daha önce Batman Petrolspor, Çorum FK ve Tarsus İdmanyurdu maçlarında sarı kart gören defansın başarılı oyuncusu Mustafa Şengül‘de kart sınırında olan oyuncu. Mustafa, Çorum FK ile oynanacak mücadelede kart görmesi halinde 22.hafta Sivas Belediyespor ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada cezalı duruma düşecek.



Sakat ve hasta  oyuncularımızda var!

Sakat olan Safa Ali Memnun, Kenan Fakılı ve Emrecan Bulut’tan sonra Batman Petrolspor maçında hasta hasta oynayan ve 46.dakikada yerini Mücahit Aslan’a bırakan Yusuf Türk’ün durumuda Burhanettin Basatemür’u kara kara düşündürüyor.

somaspor antrenman

Çorum FK hazırlıkları bugün başlıyor!

Öte yandan siyah-beyazlı ekip, hafta sonunda oynayacağı Çorum FK maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bugün başlıyor.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN