U14 Akademi: Somaspor 0-2 Manisa FK

U14 Akademi: Somaspor 0-2 Manisa FK

TFF Bölgesel Gelişim U14 liginde sahasında grup lideri Manisa FK U14 takımını konuk eden Somaspor U14, net fırsatlar yakaladığı maçta güçlü rakibine 2-0 mağlup oldu.

Soma Linyit Stadı’nda oynan maçta lider Manisa FK’ya üç puan getiren golleri 14.dakikada Nasri Karademir ve 45.dakikada Talha Yaser Coşkun kaydetti.

Halim Kaynak

Haftayı Manisa FK mağlubiyeti ile kapatan gençlerimiz 13.hafta maçını 03.03.2024 saat 11:00’da Göztepe A.Ş ile Balçova Belediyesi Futbol Sahasında oynayacak. Somaspor galibiyeti ile 31 puanla liderliğini sürdüren Manisa FK ise haftayı bay geçecek.

Somaspor 0-2 Manisa FK

STAT: Soma / Linyit
HAKEMLER: Nuray Öztürk-U.Onur Boy-M.Doğukan Nasırlı
SOMASPOR:Alperen-Ali-Mehmet-Yiğit Özateş-Oğuz-Ali Arman-Kamil-Süleyman-Eymen-Emre-Berat
YEDEKLER:Hüseyin, Yüksel, Emir, berat, Yiğit, Furkan, Yunus, Yiğit Bozdağ, Batuhan
TEKNİK SORUMLU:Ramazan Çapar

MANİSA FK:Mehmet-Enes-Oğuzhan-Eymen-Efe-Yusuf-Sami-Eşref-Talha-Çınar-Nasri
YEDEKLER:Burak, Yağız, Uras, fuat, Muhammed, Utku, umut, Taha, Emre, Nurullah
TEKNİK SORUMLU:Evren Sönmezışık
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER: dk.14 Nasri Karademir, dk.45 Talha Yaser Coşkun  (Manisa FK)

FOTO-HABER:Ahmet Akbulut

İnci Ticaret

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN