Bora, Saruhanlı’dan 1 Puanı Zor Kurtardı:3-3

Bora, Saruhanlı’dan 1 Puanı Zor Kurtardı:3-3

Ege Masterler Ligi C-Grubunda geçen haftayı maç yapmadan geçiren Bora Master 19.hafta sahasında 3-0 geriye düştüğü maçta Saruhanlı 7 Eylül Master ile 3-3 berabere kaldı.

Galip gelip play-off yolunda çok önemli üç puan fırsatını kaçırmak istemeyen Bora Master, tahmin edilenden zor bir 80 dakika yaşadı.

Şok gol 2.dakikada geldi!

Soma Belediye TFF Tesislerinde oynanan maç kimsenin beklemediği bir şekilde başladı. Daha ilk dakikada sağ kanattan Engiz Özdamar’ın kaleye paralel kestiği topu Hakan Yılmaz ters vuruşla kendi ağlarına gönderdi: 0-1

Yediği şok golün baskısını üstünden atmaya çalışan kırmızı-beyazlılar, 15.dakikada kalesinde ikinci golü gördü. Bu dakikada kaleci Adem atılan geri pası oyuna sokamayınca Çağlar Topaç cezayı kesiverdi:0-2

34.dakikada Metin Avcı‘nın ayağından yediği gole 39.dakikada Uğur Bozbey‘in ceza sahası dışından attığı nefis golle karşılık veren Masterlerimiz devreye 3-1 geride girdi.

Bora Master-Saruhanlı 7 Eylül Master estantene

2 Penaltı golü 1 puan getirdi

İkinci yarıya önce beraberlik sonrada galibiyet golü için baskılı başlayan Bora Master, 42.dakikada farkı bire indirdi. Birol’un ceza sahası içerisindeki Hakan’a attığı pasta Saruhanlı defansı Hakan’ı yere indirdi. Maçın hakemi Tamer Daşdelen tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Birol Alınaçık kaleciyi ve topu ayrı ayrı yerlere göndererek farkı bire indirdi:2-3

İnci Ticaret

Saruhanlı 7 Eylül Master sahada 10 kişi kaldı. 70.dakikada Özdemir Pehlivan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Baskı hata getirdi. Beraberlik golü için tüm hatlarıyla saldıran Bora Master 78.dakikada penaltı kazandı. Bu dakikada Bülent Ay’ın ceza sahası içerisine kestiği topu Saruhanlı defansı eliyle çeldi. Karşılaşmanın hakemi ikinci kez beyaz noktayı gösterdi. Birol Alınaçık ilk penaltıda olduğu gibi bu penaltıyıda kaleci ve meşin yuvarlağı ayrı ayrı yerlere gönderek durumu eşitledi:3-3

Kalan dakikalarda her iki takımında gol girişimi sonuç vermedi ve müsabaka 3-3 berabere sonuçlandı.

İlk maçın sonucu: Saruhanlı 7 Eylül 1-3 Bora Master

Ligin ilk devresinde 27 Kasım 2023 Hacırahmanlı Sahasında oynanan maçın skoru Saruhanlı 7 Eylül Master 1-3 Bora Master şeklindeydi. Karşılaşmada golleri Birol, Salih ve İsmail kaydetti. Maçın detayları için 👉 buraya tıklayınız!

İzmir deplasmanında puan mücadelesi verecek

19.Haftayı Saruhanlı 7 Eylül Master beraberliği ile 29 puanla play off hattının 4 puan gerisinde kapatan Bora Master, 20.hafta maçını İzmir deplasmanında ligin son sırasındaki Smyrna Master ile oynayacak. Play off iddası olmayan Saruhanlı 7 Eylül Master ise haftayı bay geçecek.

Halim Kaynak
Bora Master 3-3 Saruhanlı 7 Eylül
Tamer Daşdelen, Hüseyin Kara, Batuhan Gültekin

Bora Master 3-3 Saruhanlı 7 Eylül

SAHA: Soma / TFF
HAKEMLER: Tamer Daşdelen Hüseyin Kara Batuhan Gültekin
BORA MASTER: M.Bilal-Azim-Harun-Ercan-İsmail-Uğur-Faruk-Mehmet-Birol-Hakan-Salih
YEDEKLER:Gökhan, Adem, Mustafa, Selçuk, Ali
TEKNİK SORUMLU:Cengiz Türk

SARUHANLI 7 EYLÜL MASTER:Haluk-Emrah-Ahmet Yaşar-Metin-Mesut-Ayhan-Çağlar-Engin-Kerem-Sami-Özdemir
YEDEKLER:Ahmet Kahraman, Murat Durna, Hüseyin Duymaz
TEKNİK SORUMLU:Ahmet Kahraman
KIRMIZI KARTLAR: dk.70 Özdemir Pehlivan (Saruhanlı 7 Eylül)
GOLLER: dk.2 Hakan Yılmaz k.k, dk.15 Çağlar Topaç, dk.34 Metin Avcı (Saruhanlı 7 Eylül Master), dk.39 Uğur Bozbey, dk. 42 ve 78 Birol Alınaçık pen (Bora Master)

Donanmacı ve Bora Masterin kalan maçları

Play off için çekişen 32 puanla dördüncü sırada yer alan Donanmacı Master ve 28 puanla beşinci sırada yer alan Bora Masterin kalan maçları şöyle:

20.Hafta Donanmacı-Bandırma Gb
21.Hafta Agamemnon-Donanmacı
22.Hafta Donanmacı-Menemen

20.Hafta Smyrna-Bora Master
21.Hafta Bora Master-Esentepe
22.Hafta Ay Yıldız-Bora Master

NOT: Karşılaşmaya ait📸 görseller 👉 cevsam Instagram sayfamıza yüklenecektir! Tüm Master haberleri için 👉 buraya tıklayınız!

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN