Turgutalp GSK’de Keyifler Yerinde

Turgutalp GSK’de Keyifler Yerinde

Manisa 1. Amatör Lig C-Grubu’nda mücadele eden Turgutalp Gençlikspor, son 36 dakikasını 10 kişi sürdürdüğü zorluk derecesi yüksek maçta Bakır Gençlerbirliği’ni Hayati Ünlü ve Enes Bayramlar’ın golleriyle 2-1 mağlup ederek ilk iki şansını sürdürdü.

 

Ligde oynadığı 6 maçta 4 galibiyet 2 mağlubiyet’le 12 puana ulaşan yeşil-beyazlılar, Bakır GB galibiyetiyle, ilk sırada yer alan Mecidiyeköy Tarımspor ile arasındaki puan farkı 1, bir maç eksiği görünen Kayalıoğluspor ile de aynı puanda averajla 2.sırada ilk yarıyı tamamladı.

CANER BAŞARAN CAVİT ÜSTÜNBAŞ
Başaran ve Üstünbaş, ”Mücadele Gücü Üst Düzey Maç Oynadık”

Takımın aldığı başarılı sonuçlarda büyük pay sahibi olan Turgutalp Gençlikspor’un kurmayları Caner Başaran ve Cavit Üstünbaş, Futbol kalitesi düşük mücadele gücü yüksek maç sonunda 3 puan aldıklarını belirterek şunları ifade ettiler; ”Bizim adımıza üst sıralara tutunabilmek açısından çok önemli bir maç oynadık. Rakibimiz içinde kopmamak adına önemli bir maçtı. Hal böyle olunca oyun kalitesi düşük fakat mücadele gücü üst düzey bir maç oldu. Rakibimizi de tebrik ediyoruz, önlerindeki maçlar için başarılar diliyoruz. Bugün için kazanmak önemliydi üstelik ikinci yarının hemen başında 10 kişi kalarak bir devre eksik oynayarak bunu başaran oyuncularımızı alınlarından öpüyoruz. Galibiyeti bizi tribünde yalnız bırakmayan taraftarımıza ve desteklerini esirgemeyen yönetim kurulumuza armağan ediyoruz.”dediler.



turgutalp gençlikspor

Pomaklar, İkinci Yarıya Evinde Başlayacak

İkinci yarının ilk maçını evinde Gölmarmaraspor ile kritik bir maç oynayacaklarını belirten Kulüp Başkanı Remzi Paşalı, “Bizim Bakır GB’yi yenmemiz ve lider Mecidiyeköy Tarımspor’un, Kayalıoğlu’na farklı mağlup olması bizi yarışta daha da umutlandırdı. Bu maç öncesinde 4 puan olan farkı bire düşürdük. Evimizde, kendi taraftarımızın önünde oynayacağımız 9 puana sahip Gölmarmaraspor maçı, her iki takım adına da büyük önem arz ediyor. İlk yarıda 2-0 önde olduğumuz maçta rakibimize 3-2 mağlup olarak sahadan ayrılmıştık. Bu önemli maçın hem rovanşını almak hemde rakibimizi zirve yolundan uzaklaştırmak istiyoruz. Bu anlamda büyük önem arz eden bu maça, tüm futbol severleri bekliyoruz. Ekibimize inancımız tam” dedi.

TURGUTALP GENÇLİKSPOR
Alt Yapı Takımı da Namağlup Lider

A-takımda olduğu gibi alt yapıda da başarılara imza atan yeşil-beyazlı camia, Manisa U-14 Ligi B-grubunun ilk yarısını; 8 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik ve topladığı 20 puanla namağlup lider tamamladı.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN