Turgutalp Gençlikspor Sonunu Getiremedi!

Turgutalp Gençlikspor Sonunu Getiremedi!

Manisa 1.Amatör Küme C-grubu yeni sezona üç karşılaşmayla merhaba dedi.

Soma’nın 1.Amatör Küme’deki tek temsilcisi Turgutalp Gençlikspor, ilk hafta maçını deplasmanda Gölmarmaraspor ile ilçe stadında oynadı.

Gölmarmaraspor 3-2 Turgutalp Gençlikspor

İzzet Özeren, Nusretcan Kırmızıbaş ve K.Berkay Kahveci hakem triosunun görev yaptığı karşılaşmada 2-0 öne geçen Turgutalp Gençlikspor, 90 dakikanın sonunda rakibine 3-2 mağlup oldu.

Pomaklar, Gölmarmaraspor karşısında sahaya: Onur Çolak-M.Yavuz Fen-Bekir Şahan-Ertuğ Elmas-Kadir Balcı-Enes Bayramlar-Emrah Efe-İbrahim Daldır-Ali Akkoç ve Selçuk Bulut on biri ile çıktı.
Sinan Çifçi-Erdi Erdenk-Ahmet Kahraman-H.Can Yıldırım-Alpcan Elmas-Hayati Ünlü ve A.Kadir Yavaş yedek kulübesinde forma bekleyen oyuncular oldu.



Maça etkili başlayan yeşil-beyazlılar, 5.dakikada İbrahim Daldır 40.dakikada ise Enes Bayramlar’ın golüyle iki farklı üstünlüğü yakaladı. Turgutalp Gençlikspor, 45.dakikada penaltıdan yediği golle devreye 2-1 önde girdi.
İkinci yarıya saha ve seyirci baskısını da arkasına alarak başlayan ev sahibi Gölmarmaraspor, önce beraberlik golünü, 90+2’de ise galibiyet golünü bularak lige 3 puanla başlayan taraf oldu.

Yeşil-beyazlılar, ligin ikinci haftasını bay geçerken, Gölmarmaraspor Kayalıoğlu deplasmanına gidecek..

1.Hafta Toplu Sonuçlar

Mecidiyeköy Tarımspor- Akhisar Sanayispor
Bakır Gençlerbirliği 3-4 Kayalıoğluspor
Gölmarmaraspor 3-2 Turgutalp Gençlikspor

2.Hafta Maçları

Süleymanlı Belediyespor – Mecidiyeköy Tarımspor
Kayalıoğluspor – Gölmarmaraspor
Akhisar Sanayispor – Bakır Gençlerbirliği


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN