Turgutalp GSK 2-1 Bakır GB

Manisa 1.Amatör Lig C-grubu 7. hafta maçında Turgutalp Gençlikspor sahasında konuk ettiği Bakırspor GB’yi ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti.

 

Pazar günü saat 12:00’de Soma Linyit Stadında oynanan maçı Onur Yayla, Alper Kara ve Büşra Sığınır hakem triosu yönetti..

Maç Bakır GB’nin vuruşuyla başladı.
Bir hayli sertliklerin yaşandığı ilk yarıda her iki takım adına da gol sesi çıkmadı ve devre golsüz geçildi.



İkinci yarıda cılız ataklarla başlayan maçın 54.dakikasında Turgutalp GSK’den rakibine sert giren Bekir Şahan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Turgutalp Gençlikspor kenar yönetimi, sahada 10 kişi kalmalarına rağmen maçın 67.dakikasında orta saha oyuncuları Erdi’nin yerine forvet Enes ve Ali’nin yerine de Hayati’yi oyuna sürdü. Yapılan bu oyuncu hamlesi de meyvelerini verdi.
68.dakikada sağ kanattan kullanılan taç atışında topu önüne alan Hayati Ünlü, ceza sahasına sağ çaprazdan girip nefis vurdu ve takımını Bakır GB karşısında 1-0 öne geçiren golü attı


Pomaklar Farkı İkiye Çıkardı

78.dakikada gelişen Turgutalp GSK atağında sağ çizgide topu kapan Selçuk, Enes’e Enes’de Hayati’ye verdi.Hayati cesa sahasına hareketlenen Enes’in önüne bıraktı. Bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Enes, meşin yuvarlağı kalecinin solundan ağlarla buluşturdu:2-0



Bakır GB Umutlandı

80.dakikada gelişen misafir ekip atağında ceza sahası içerisinde maçın hakemi Onur Yayla, Ertuğ’un rakibine yaptığı hamleyi penaltıyla cezalandırdı. Meşin yuvarlağın başına geçen Ahmet Bayrak farkı bire indiren golü attı:2-1

Bakır GB’de Kızardı!

Bakır GB’den Burak Günaydın uzatma bölümlerinde direk kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve maç Turgutalp GSK’nin 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlandı.

Maçın Adamı ”Hayati Ünlü”

Zorluk derecesi yüksek maçın 68.dakikasında hocası tarafında oyuna dahil olan Hayati Ünlü, bir gol ve bir asisle kendisine güvenen hocasının güvenini boşa çıkarmadı.

Turgutalp Gençlikspor, Bakır GB galibiyeti ile puanını 12’ye çıkarttı ve 2.sıradaki yerini korudu. Turgutalp deplasmanından eli boş dönen Bakır GB ise 7 puanla 5.sırada kaldı.

Grupta 6.hafta sonunda Mecidiyeköy Tarım 13 puanla lider
Turgutalp GSK 12 puan ve averajla 2.sırada
Kayalıoğluspor 12 puan ve eksi averajla 3.sırada
9 puanlı Gölmarmaraspor ise 4.sırada yer aldı.

Turgutalp GSK 2-1 Bakır GB

STAD:Soma/Linyit
HAKEMLER:Onur Yayla-Alper Kara-Büşra Sığınır
TURGUTALP GSK:Onur-Muhammet-Bekir-Ertuğ-Emrah-Ali-Erdi-Ibrahim-İsa-Selçuk-Kadir
YEDEKLER:Sinan, Enes, Furkan, Hüseyin, Ahmet,Hayati, A.Ozlek
TEKNİK SORUMLU:Cavit Üstünbaş

BAKIR GB:Ozan-Burak-Ahmet-Velat-Kamil-Burak-Ogün-Hakan-Kadir-Alper-Muhammed
YEDEKLER:Mehmet, Mert, Mustafa,Tamay, Soner, Ahmet,Gökalp
TEKNİK SORUMLU:Doğan Gülşen
KIRMIZI KARTLAR:dk.54 Bekir Şahan (Turgutalp GSK), dk.90 Burak Günaydın (Bakır GB)
GOLLER:dk.68 Hayati Ünlü, dk.78 Enes Bayramlar (Turgutalp GSK), dk.80 Ahmet Bayrak pen (Bakır GB)

7.Hafta Toplu Sonuçlar:

Akhisar Sanayi 2-1 Süleymanlı
Turgutalp Gençlik 2-1 Bakır Gb
Kayalıoğlu 4-0 Mecidiye
Gölmarmara Bay

8.Hafta Maçları:

Turgutalp Gençlik Gölmarmara
Akhisar Sanayi Mecidiye
Kayalıoğlu Bakır Gb
Bay Süleymanlı


































































Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN