Turgutalp GSK 1-1 Gölmarmaraspor

Turgutalp GSK, sinir harbinden çıkamadı!

Manisa 1.Amatör Lig C-grubu takımlarından Turgutalp Gençlikspor, ilk yarının son maçında Bakır GB karşısında aldığı 2-1’lik galibiyetin ardından, misafir ettiği Gölmarmaraspor’la evinde 1-1 berabere kaldı..

Bu beraberlikle 3.sıraya gerileyen Turgutalp Gençlikspor, lider Mecidiyeköy Tarımspor ve Kayalıoğluspor’un kazandığı haftada önemli avantajı kaybetti.

FIRAT KONURCESoma Linyit Stadında oynanan mücadeleyi Fırat Konurce, Yücel Yağmur ve H.Barkın Börekçi hakem triosu yönetti..



Ligdeki konumları gereği iki takımda maça aşırı gergin ve sert oyun kurgusuyla başladı.

Maçta ilk tehlikeli atak 2.dakikada Gölmarmaraspor’dan geldi. Barış Aslan’ın ceza sahası içerisinde yaptığı vuruş direkten oyun alanına geri döndü.

İlk yarı golsüz geçildi.

Taraftar desteğini arkasına alarak mutlak gol ve goller bulmak için hesaplar yapan Turgutalp Gençlikspor, kalesinde golü gören taraf oldu. TURGUTALP GENÇLİKSPOR,GÖLMARMARASPOR68.dakikada konuk ekibin sağ kanattan kullandığı kornere çok iyi yükselen Mehmet Tur kafayla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi:0-1


Kadir Balcı, Müthiş Gol Attı!

Galibiyet golü beklerken kalesinde şok gol gören Pomaklar, bütün risklere göze alarak önce beraberlik sonrada galibiyet golü için baskı kurmaya başladı.
TURGUTALP GENÇLİKSPOR,GÖLMARMARASPORBu baskılarının birinde Kadir Balcı, ceza sahasının sol çaprazından mükemmel vurdu ve kaleci Fırat’ı çaresiz bıraktı:1-1
90 dakikası sinir harbinde geçen karşılaşmada kazanan çıkmadı ve maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlandı.
Ligin ilk devresinde Gölmarmara da oynanan maçı Gölmarmaraspor 3-2 kazanmıştı.
Gölmarmaraspor mucizelere kaldı, Turgutalp Gençlikspor’un ilk iki iddası sürüyor..


Turgutalp İçin Ümit, Gölmarmara İçin Mucize

Evet, Pomaklar için lider Mecidiyeköy Tarımspor ile 3 puan, bir maç eksiğiyle 2.sırada yer alan Kayalıoğluspor ile 2 puan fark var. Yeşil-beyazlılar, Mecidiyeköy Tarımspor ile evinde, Kayalıoğluspor ile deplasmanda oynayacak. Buradan alınacak üç puanlar Pomakları play-off’lara taşıyacak.

TURGUTALP GENÇLİKSPOR,GÖLMARMARASPOR seromoniMehmet Tur’un şık kafa golüyle 1-0 öne geçmesiyle umutlarını arttıran Gölmarmaraspor, Kadir Balcı’nın golüne engel olamadı ve ilk iki şansını mucizelere bıraktı

Pomaklar, 9.Hafta Bay

13 puanla 3.sırada yer alan Turgutalp Gençlikspor, gelecek haftayı bay geçerken, 10 puanlı Gölmarmaraspor evinde Kayalıoğluspor’u konuk edecek..

TURGUTALP GENÇLİKSPOR,GÖLMARMARASPORTurgutalp GSK 1-1 Gölmarmaraspor

STAD:Soma/Linyit
HAKEMLER:Fırat Konurce-Yücel Yağmur-H.Barkın Börekçi
TURGUTALP GSK:Onur-Muhammet-Selçuk-Ertuğ-Emrah-Ali-Erdi-İbrahim-İsa-Kadir-Enes
YEDEKLER:Gökhan, Sinan, Furkan, Hayati, A.Ozlek, Oğuzhan
TEKNİK SORUMLU:Cavit Üstünbaş

GÖLMARMARASPOR:Fırat-Mehmet-Serhat-Fatih-Barış-Kadir-Eksa-Hüseyin-Eray-Emre-Levent
YEDEKLER:Eyüp, Ümit, Doğukan, Alihan
TEKNİK SORUMLU:Mutlu Kertiş
KIRMIZI KARTLAR:dk.54 Bekir Şahan (Turgutalp GSK), dk.90 Burak Günaydın (Bakır GB)
GOLLER:dk.68 Mehmet Tur (Gölmarmaraspor), dk.82 Kadir Balcı (Turgutalp GSK)

Turgutalp Gençlikspor ile ilgili tüm haberler için buraya tıklayınız!
TURGUTALP GENÇLİKSPOR-GÖLMARMARASPOR


























































Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN