Turgutalp Gençlikspor’un Sezon Değerlendirilmesi..

Turgutalp Gençlikspor’un Sezon Değerlendirilmesi..

2017-2018 sezonunda kurulan ve Manisa 2.Amatör Küme E-grubunda maçlarını tamamlayan Turgutalp Gençlikspor‘da, istenilen hedefe ulaşmanın mutluluğu yaşanıyor..

Yeşil-beyazlılar, Manisa 2.Amatör Küme E-grubunda mücadele ettiği ilk sezonunda 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 19 puanla ligi 2.sırada tamamladı.

 

Pomaklar, rakip fileleri 31 kez havalandırırken kendi ağlarında 13 gol gördü. En farklı galibiyetlerini ligin 4.haftasında evlerinde oynadıkları ve 10-2 galip geldikleri Dilek Gençlikspor maçında elde ettiler. En farklı mağlubiyetlerini ise 2. hafta Saruhanlı deplasmanında 7 Eylül Gençlikspor‘a 4-0’lık skorla aldılar.

POMAKLARIN ALDIĞI SONUÇLAR
Turgutalp Gençlikspor 0-0 Mecidiye Tarımspor
Saruhanlı 7 Eylülspor 4 – 0 Turgutalpspor
İshakçelebi Belediyespor 2 – 0 Turgutalpspor
Turgutalpspor 10 – 2 Dilek Gençlikspor
Selçiklispor 1 – 2 Turgutalpspor
Mecidiye Tarımspor 2 – 1 Turgutalpspor
Turgutalpspor 3 – 1 Saruhanlı 7 Eylülspor
Turgutalpspor 9 – 1 İshakçelebi Belediyespor
Dilek Gençlikspor 0 – 3 Turgutalpspor
Turgutalpspor 3 – 0 Selçiklispor

RAMAZAN ÇAPAR, ”İSTEDİĞİMİZİ ALDIK”
İlk sezonun ardından takımın başarılı teknik adamı Ramazan Çapar, sezon değerlendirmesini kısaca şöyle özetledi: ”Öncelikle sezonu kazasız, belasız bitirdiğimiz için çok mutluyuz. Yeni bir yönetim, yeni bir anlayış ile yola çıktığımız bu arena da sezon başı belirlediğimiz hedefleri yakaladığımızı düşünüyorum. Başlarken kendimize başarı kriteri olarak şampiyonluk tan ziyade oyuncularımıza daha fazla antrenman yaptırmak geliştirmek, futbolu öğrenmelerini sağlamak, resmi müsabaka oynatıp onların tecrübe kazanmaları için gerekli şartları oluşturmak olarak belirlemiştik. Bunun yanında kendi bölgemizde ilk kez lisans çıkan genç oyuncularla fair-play ruhuyla mücadele etmek temel prensiplerimiz arasında yer aldı. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Skorsal anlamda da gurubu 19 puanla 2. sırada bitirmemiz küçümsenecek bir sıralama olmadığını söyleyebilirim. Kaldı ki; ligi namağlup şampiyon olarak bitiren Mecidiye Tarım Kredispor takımı, tek beraberliğini ve kalesinde gördüğü tek golü Turgutalp spor dan aldı. Sonuç itibariyle bu yıl oyuncularımız mutlu, aileler mutlu, taraftarımız, yönetimimiz mutlu oldu. Gelecek yıllarda onların mutluluğuna mutluluk katmak ödevimiz. Sağlam temeller üzerine inşaa edilmiş bir Turgutalp spor yaratmak için çalışmak görevimiz. Bu vesile ile bize bu arena da boy göstermemizde payı olan herkese çok teşekkür ederiz. Elimizle, dilimizle, gözümüzle bir hata kusur işlediysek af dileriz.”dedi..

Tüm Turgutalpspor haberleri için buraya tıklayınız!..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN