Hoş Geldin Turgutalp Gençlik Spor Kulübü!

Hoş Geldin Turgutalp Gençlik Spor Kulübü!

Manisa Amatör Kümede mücadele eden, 4 futbol takımı bulunan Soma ilçesinde, yeni bir futbol kulübü daha kuruldu, Turgutalp Gençlik Spor Kulübü.

İlçenin; Somaspor-Sotesspor-Zaferspor ve 301 Karaelmaspor’dan sonra 5. futbol kulübü olan “Turgutalp Gençlik Spor Kulübü” federe oldu.

Yeşil-beyazlı renklere sahip olan Turgutalp Gençlikspor Kulübü, Mart ayında başlayacak olan 2.Amatör kümede mücadele edecek.

Yeşil-beyazlılar, 2.Amatör kümenin yanı sıra, alt yapıya önem vererek, Turgutalp’teki gençleri iyi bir birey olma, ve sosyal özelliklerini geliştirme adına Futbol Yaz Okulu Kursları da açacak..

DONANIMLI KADRO OLUŞTURDULAR
Kulübün kurulmasında büyük emekleri olan, hocalığı sırasında liglere bir çok oyuncu kazandıran Remzi Paşalı Kulüp başkanı, 1994 tarihinde Erzincanspor’la Samsunda oynanan 2.lige yükselme maçında attığı golle Soma tarihine adını altın harflerle yazdıran Ramazan Çapar ise teknik sorumlu oldu. Alt yapıyı güçlendirme adına ise; Caner Başaran göreve getirildi.

SAĞLIKLI BİREYLER YETİŞTİRECEĞİZ
Kulübün başkanı Remzi Paşalı, kurulan bu oluşumla ilgili şunları söyledi: ”15 yıl önce faal olan ancak ilgisizlikten dolayı kapanan Turgutalpspor’un bir uzantısı olarak; uzun bir aradan sonra yeni jenerasyonla birlikte, sporu, sporcuyu seven, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı yetişmesinde emek harcayacak arkadaşlarla Turgutalp Gençlik Spor Kulübü‘nü kurduk. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk‘ün de dediği gibi ‘ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözü doğrultusunda çocuklarımızın gelişimini, takip edip anne ve babalara yardımcı olmaya çalışacağız. Kulübümüzün değerlerinden biri olan Ramazan Çapar hocamızın bilgi-birikim-çalışma azmi ve dürüstlüğü ile birlikte Soma ve Manisa futboluna faydalı olmaya çalışacağız. Bizlere her türlü imkanı sağlayan başta; Soma Belediye başkanı sn Hasan Ergene’ye,  kulübümüze maddi-manevi destek sağlayan herkese şahsım adına teşekkür ederiz.”dedi.
Cevdet Yıldırım

Cevdet Yıldırım

YORUM YAZIN