Turgutalp Gençlikspor Lideri Sarstı Ama Yıkamadı!

Turgutalp Gençlikspor Lideri Sarstı Ama Yıkamadı!

Manisa 2.Amatör Küme E-grubunda ikinci yarı karşılaşmaları başladı.

Ligin yeni ekiplerinden Turgutalp Gençlikspor, Akhisar deplasmanında lider Mecidiye Tarımspor’un konuğu oldu.

Akhisar Kovalık sahasında oynanan maçta sahaya; Gökhan-Alpcan-Niyazi-Ertuğ-İsa-Anıl-Enes-Mustafacan-Hayati-Emrah ve Hüseyincan on biri ile çıkan yeşil-beyazlılar, 35.dakikada Emrah Cengiz, 65.dakikada ise, Gökay Yazılıtaş’ın ayağından yediği iki golle 2-0 geriye düştü.

Pomaklar, 80.dakikada Anıl ile farkı bire indirdi. Kalan dakikalarda beraberlik golünü bulamayan Turgutalp Gençlikspor, ligdeki 3.mağlubiyetini aldı.
LİDERE GOL ATABİLEN VE PUAN ALAN TEK TAKIM TURGUTALP GENÇLİSPOR
Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve ligin ilk yarısını nağmalup zirvede tamamlayan Mecidiye Tarımspor, şampiyonluk yolunda Turgutalp Gençlikspor engelsiz atlattı.
Ligde oynadığı karşılaşmalarda tek puan kaybını ligin ilk haftasında Turgutalp Gençlikspor’a karşı yaşayan Mecidiyeköy, ağlarında gördüğü tek golü de yine Turgutalp Gençlikspor’dan yedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN