Sotesspor Yıldız Bayanlarda Yarı Finale Çıktı.

Sotesspor Yıldız Bayanlarda Yarı Finale Çıktı.

Manisa Kulüpler İl Birinciliği Yıldız Bayanlar Voleybol karşılaşmaları tamamlandı.

Birinci devre ertelenen Seramiksan maçı 01.02.2018 Perşembe günü Soma Rıfat Dağdelen salonunda Saat.17.00 da oynandı.

Galip gelecek takım Manisa Ataspor‘un ardından Manisa da 8 Şubat ta başlayacak yarı-final müsabakaları oynamaya hak kazanacaktı.

İlk maçta Turgutlu da Seramiksan ‘a 3-1 mağlup olan Sotesspor, kendi evin de oynadığı maçın rövanşında Seramiksan’ı 25-14, 17-25, 25-18, 25-14’lük setlerle 3-1 yendi ve Ataspor ile birlikte adını yarı final oynayacak takımlar arasına yazdırdı.

SOYSAL, ”AYNI BAŞARIYI YARI FİNALLERDE DE GÖSTERECEĞİZ”

Mavi-beyazlılar’ın başarılı antrenörü Kürşat Sosyal şunları söyledi: ”Bu sene lig de 3 kategoride yarışan Soma Sotesspor kısıtlı imkanlarımıza rağmen mücadelemizi sonuna kadar en iyi şekilde yapıp Soma mızı başarıyla dışarıda temsil ediyoruz. Manisa da ki yarı-finallerde de başarılı olacağımıza inanıyoruz. Bize çalışmalarımız konusunda yardımcı olan Kulüp başkanımız Hasan Artar ‘a, karşılaşmalar öncesi ve sonrası bizlere her türlü desteği sağlayan Sayın Soma Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ergene ‘ye sonsuz teşekkürler ediyoruz. Somadaki Spor Salonumuzun bir an önce faaliyete geçirilmesi konusunda yetkili mercilerden gerekli girişimlerin sonuçlandırılmasını istiyoruz. Bizi destekleyen velilerimize ve Soma halkımıza saygılarımızı sunuyoruz.”dedi.

SOTESSPOR : 3 – 1 : SERAMİKSAN
SALON:Soma Rıfat Dağdelen
HAKEMLER:Zekeriya Arslan,Hayal Örçütaş,Şeyma Karasu,Veli Filik,Hülya Kocabıyık,Sevgi Sarman
SOTESSPOR:Aybike, Elif irem, Handenur, Buse, Ceren, Sevgi, Kübra, Sude, Beril, Fatma
ANTRENÖR:Kürşad Soysal, Tuğba Tekin

SERAMİKSAN:Hilal, Teslime, Azra Melike, Cansu, Nurşen, Fatma, Eylül, Edanur, Ceren,Gülsüm
ANTRENÖR:Serkan Çandağ, Gökhan Bahar, ZelihaŞamakon
SETLER:1.Set : 25 – 14 2.Set: 17 – 25 3.Set: 25 – 18 4.Set: 25 -14
somadaspor.com

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN