Şampiyon 5 Yıl Aradan Sonra…

Şampiyon 5 Yıl Aradan Sonra…

2013 Yılında 20.si düzenlenen Soma Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Futbol Turnuva finalinde Ticaret Odasını 4-2 mağlup eden ve kupayı müzesine taşıyan Huzur Evi, 5 yıl aradan sonra tekrar kupaya katılma kararı aldı.

2013 yılında Huzurevinin şampiyon olduğunda takımın sponsorluğunu üstlendiği gibi bu yılda sorumluluğu ve hocalığını üzerine alacak olan Hakkı Gültekin, konu ile ilgili şunları söyledi: ”Daha önce tayini İstanbul’a çıkan ve 2017 yılında tekrar Huzur Evi (Soma Rehabilitasyon Merkezi)’ne Müdür olarak atanan Mustafa Öztürk‘ün katkılarıyla turnuvaya katılma kararı aldık. Yine o müthiş jenerasyonun birer parçaları olan Mehmet Güvendiren ve Gökhan Seyhan‘ıda aramıza kattık. Huzur Evi takımı olarak amacımız;  her sene olduğu gibi bu senede yüzlerce kişinin izlediği kurumların, halkın kaynaştığı bu güzel etkinlikte Soma Rehabilitasyon Merkezi olarak, turnuvada ”hedefe oynayan takım” değil de ”renk katan takım” olacağız. Dostluğun ve kardeşliğin ön planda olduğu, hak edenin kazanması dileğiyle emeği geçen herkese şimdiden çok  teşekkür ederiz”dedi.

2013 Yılı kupa açılış töreninde yaptıkları gösterilerle izleyenleri büyüleyen   Soma Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinin o muhteşem gösterisiyle sizleri baş başa bırakıyoruz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN