Somaspor’dan Mükemmel Futbol Karakteri

Somaspor’dan Mükemmel Futbol Karakteri

Burhanettin hoca maça ligi düşünerek rotasyonlu ve defansif ağırlıklı bir kadro ile çıksa da, akıllı oyunla turu geçmesini bildi.

 

Ali Akkuş ve Beytullah çift ön libero, forvet Emre Tekin arkasında Özcan Aydın istenilen oyun görüntüsü olarak yeterliydi..

 

Özcan Aydına bir parantez açmak lazım.. Bugün harika oynadı. Boş alanlara çıkarak, top alıp hücum top taşıyarak Emre ile iyi anlaştı ceza sahasında Uğurun getirdi topu çok güzel dönerek vuruşu ile güzel bir de gol attı..

 

Defans olarak ta Mustafa Şengül ve Kadir Karış iyi görüntü verdiler, dikkatliydiler.. Aynı şekilde kalecimiz Yusuf ta güven verdi. İyi bir kulübe zenginliğinin varlığını bu akşam gördük. Hem yedek ağırlıklı kadro olsa da hepsi hazır görüntü verdiler. Bu ligin uzun bir maraton olduğunu düşünürsek takım olarak rotasyonlu çıksak ta herkes hazır durumda bu takımın iyi çalıştığına delalettir..



Somaspor, 4.2.3.1 sisteminin deplasmanda nasıl oynanırı gösterip galibiyetle kapadığı bu kupa maçı bize hazırlık maçı havasında olup lig için zor maçlar öncesi iyi bir sınav görüntüsündeydi. Takım yedek ağırlıklı olsa da takım olma yolunda iyi görüntü vererek şampiyonluk yolunda herkesin hazır olduğunu bu akşam bize gösterdi. Böylesine önemli bir maçta böylesine mükemmel futbol karakteri gösteren Burhanettin Basatemür’un futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum.. Sağlıklı günler.. Doğan Gülşen (Tüm yazılarına göz at)

İlgili Yazılar;

Somaspor Rotasyon Dinlemedi
Bucaspor 1928 Maç Önü
Kupa Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Bucaspor 1928 Kupa Mesaisi Başladı
Kupada Ligde İkide İki Yapan Takımla Eşleştik



Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN