Bucaspor 1928 Maç Önü..

Bucaspor 1928 Maç Önü..

Bildiğiniz üzere 22 Ekim Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası‘nda 2.tur maçına çıkacağız..

Rakip 3.Lig 1.Grup’ta şu ana kadar oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 mağlubiyetle zirvede yer alan Bucaspor 1928..

Rakibimizin gücü ve ligdeki konumu belli.  Bucaspor 1928‘in kadrosunda bizimde çok yakından tanıdığımız bir yüz var. Geçen sezon orta sahada oynadığı maçlarda Somaspor’a katkı sağlayan Yusuf Can Abay.. Bucaspor 1928 takımında fazla forma şansı bulamayan Yusuf Can‘ın bizim maçta ilk on birde sahada yer alması bekleniyor.. Onun açısından da ilginç ve anlamlı bir karşılaşma olacak.

Bizim açımızdan; büyük ihtimalle banko oynayan bazı oyuncularımız sahada olmayacak. Rotasyonda az süre alan futbolcularımızın bu maçı ciddiye alması ve verilen şansı en iyi şekilde değerlendirmeleri lazım.. Kazanırsak geçen sezon olduğu gibi gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.. Kazanamaz isek te dünyanın sonu değil! Böyle bir sıkıntılı ortamda hem lig hem de kupa biraz ağır gelecek..

Antalya Bölgesi hakemlerinden Ömer Faruk Turtay yöneteceği karşılaşma 22 Ekim Perşembe günü saat 19:00’da Yeni Buca Stadı’nda oynanacak.



Taraftarlar Takımı İzleme Fırsatı Bulacak.

Pandemiden dolayı takımlarını seyretme fırsatı bulamayan Somaspor’lu taraftarlar, karşılaşmayı A-Spor ekranlarından canlı izleyebilecek..

Maç önü yazısını Teknik Direktörümüz Burhanettin Basatemür‘un hafta başında şurada verdiği demeçle noktalayalım:   ”Bizim için kupa maçı lig maçı kadar önemli. Kadromuzda bulunan tüm oyuncular oynayabilecek kapasitede ve hazırlar. Rotasyon elbette olacaktır, oynayacak olan tüm oyuncularımıza güveniyorum ve onlarda bunu sahada göstereceklerdir. Abdülkadir Çelik dışında sakat yada cezalı oyuncumuz yok. Amacımız Buca dan kazanmak, inşallah bunu başarırız.”dedi.

İlgili Yazılar;

Kupa Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Bucaspor 1928 Kupa Mesaisi Başladı
Kupada Ligde İkide İki Yapan Takımla Eşleştik



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN