Somaspor’dan Ayrılanların Sayısı 5’e Çıktı.

Somaspor, Semavi Özgür, Olgay Coşkun, Ömer Aslan, Menderes Korkmaz’dan sonra kaleci Tunay Meral ile de yollarını ayırdı.

SOMADASPOR

Bölgesel Amatör Lig 8.grup lideri Somaspor’da giden oyuncuların sayısı beşe yükseldi..
İlk yarı bitmeden Semavi Özgür ve Olgay Coşkun ile yollarını ayıran siyah-beyazlılar, devrenin bitimiyle beraber Ömer Aslan, Menderes Korkmaz ve Tunay Meral’le de ayrılık kararı aldı.

CAN AVCI SOMA’YA, TUNAY MERAL KARADENİZ EREĞLİ BLD.SPOR’A
Sezon başı, bir önceki sezondan kalan Semavi Özgür ve Süleyman Öztürk ile beraber 3 oyuncudan biri olan kalecimiz Tunay Meral, Bölgesel Amatör Lig 10’uncu grup ekiplerinden Karadeniz Ereğli Belediyespor’la anlaştı. Tunay Meral, üzerinde çok büyük emeği olan kaleci antrenörü Şenol Sevindi‘ye teşekkür etti.
Bilindiği gibi Somaspor, Karadeniz Ereğli Bld.Spor’dan kaleci Can Avcı‘yı kadrosuna katmıştı.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN