Somaspor’da Yeni Sezon Öncesi Kötü Haber

Somaspor’da Yeni Sezon Öncesi Kötü Haber

Liglerin başlamasına 2 hafta kala hazırlıklarını sürdüren Somaspor’da geçtiğimiz gün yapılan antrenmanda sakatlanan Safa Ali Memnun’un durumu ciddiyetini koruyor!

Hopaspor’dan transfer edilen 26 yaşındaki defans oyuncusu Safa Ali Memnun‘un sakatlığının menüsküs yırtığı olduğu yönünde.

SAFA ALİ MEMNUN

Talihsiz oyuncunun durumu ise Pazartesi günü doktor tetkiklerden sonra netlik kazanacak. Siyah-beyazlı camia Safa’nın durumuyla ilgili doktordan gelecek cevaba göre gerekirse bir transfer daha gerçekleştirecek. Umarız Safa kardeşimizin durumu ciddi değildir..

Somaspor-Uşakspor

Öte yandan hazırlık maçlarını sürdüren ve dün Akhisarspor ile oynayan Somaspor, bugünde (pazar) 2.Lig Kırmızı grup takımı Uşakspor ile saat 17:30’da Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN