Somaspor 2-0 Akhisarspor (FOTO)

Somaspor 2-0 Akhisarspor (FOTO)

Somaspor, 28 Ağustos’ta başlayacak lig öncesinde 8.hazırlık maçını 3.lig 3.grupta yer alan komşumuz Akhisarspor ile evinde oynadı.

Soma Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmadan temsilcimiz Somaspor, her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 galip ayrıldı.

Ercan Soylu Mehmet Öztürk Seçkin Şener

Soma Atatürk Stadı’nda saat 18:00’da başlayan ve 35×2 devre şeklinde oynanan karşılaşmayı Ercan Soylu, Mehmet Öztürk ve Seçkin Şener hakem triosu yönetti. Maça iki devrede iki farklı on bire yakın oyuncu grubuyla başlayan Somaspor, az sayıda izleyenlere iki farklı görüntü izletti.

SOMASPOR-AKHİSARSPOR

Karşılaşmaya; Arda-Kadir-Osman -Emirhan-Eray-Furkan-Kenan-Mücahit-Yılmaz-Emre ve Yusuf Türk ilk 11’i ile başlayan Somaspor, maçın beşinci dakikasında 1-0 öne geçti. Emre Balkı’nın nefis pasıyla ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Yusuf Türk, usta vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.



SOMASPOR-2-1-AKHİSARSPOR

Burhanettin Basatemür, ikinci yarının beşinci dakikasından itibaren kulübede bekleyen oyuncuları sahaya sürdü.

YUSUF TÜRK

Genç oyunculardan kurulu Akhisarspor karşısında maç genelinde oyun üstünlüğünü elinde bulunduran siyah-beyazlılar,  50.dakikada ilk golün sahibi Yusuf Türk’ün ceza sahası içerisinde düşürülmesiyle penaltı kazandı. Meşin yuvarlağın başına geçen Yusuf Türk kendinin ve takımının ikinci golünü kaydederek skoru belirleyen oyuncu oldu. (Maç resimlerine haberin en alt kısmından bakabilirsiniz)

YUSUF TÜRK

YUSUF TÜRK ALKIŞ ALDI

Gaziantep FK’dan transfer edilen ve Akhisarspor maçında başarılı futbolunu iki golle süsleyen Yusuf Türk Somaspor’lu taraftarlardan alkış aldı.

SOMASPOR-UŞAKSPOR

Somaspor, hazırlık kapsamındaki 9.maçını yarın (pazar) 2.Lig Kırmızı grup takımı Uşakspor ile saat 17:30’da Atatürk Stadı’nda oynayacak.

KARACABEY BLD.SPOR-SOMASPOR

Siyah-beyazlılar son maçını 20 Ağustos Cumartesi saat 20:00’da 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından  Teco Karacabey Belediyespor ile deplasmanda gerçekleştirecek. Bu karşılaşma aynı zamanda ligin ilk haftasında evimizde oynayacağımız Batman Petrolspor maçının provası anlamına gelecek..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN