Somaspor’da Suratlar Asıkta Olsa..

Somaspor’da Suratlar Asıkta Olsa..

Somaspor yarın oynayacağı Batman Petrolspor maçına 4 eksiğe rağmen mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Misli.com 3.Lig 3.Grup’ta 23 puanla zirvede yer alan Somaspor, 11.hafta karşılaşmasında evinde 13 puanla 9.sırada yer alan Batman Petrolspor’u ağırlayacak. 28 Kasım Cumartesi günü Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 13.00’da başlayacak.

Karşılaşmayı Sinop Bölgesi Klasman hakemlerinden Erdal Yılmaz yönetecek.
Yılmaz’ın yardımcıları ise Ömer Lütfü Aydın (Erzurum), Ömer Şenkaya (Samsun) ve Alperen Değermenci (Erzurum) olacak.

Somaspor geçtiğimiz 10 haftada 9 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik ile 23 puanda lider durumda bulunuyor. Konuk ekip Batman Petrolspor ise 9 maçta 4 galibiyet, 4 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 13 puanla 9.sırada bulunuyor.

Somaspor’da 4, B.Petrolspor’da 2 Eksik Var!

Zirveyi ve orta sıraları ilgilendiren karşılaşmada iki takımda da önemli eksikler var.
Somaspor’da koranavirüse yakalan 3 oyuncunun yanı sıra kırmızı kart cezalısı Enes Bayır karşılaşmada yer alamayacak. Geçen hafta Karşıyaka maçında oynamayarak cezasını tamamlayan Oğuzhan Yıldırım ise, Burhanettin Basatemür’un görev vermesi halinde sahada yerini alacak..

Batman Petrolspor’da ise geçen hafta Çarşambaspor maçında kırmızı kart gören Özgen Erdem ve Okan Toprak maçta yer almayacak.



MUstafa Aydın,Somaspor

Başkan Aydın, ‘’Can Sıkıcı Bir Süreç Yaşıyoruz’’

PCR test sonuçları pozitif çıkan antrenör ve oyuncuların durumlarıyla ilgili üzüntülerinin yanı sıra birde ekonomik durumlarla ilgili sıkıntı yaşadıklarını belirten Somaspor kulüp başkanı Mustafa Aydın, ”Öncelikle dün sporcularımıza ve teknik ekibimize yapılan Kovid-19 PCR testleri neticesine göre, 3 futbolcumuz ve 1 antrenörümüzde pozitif vakaya rastlanıldı. Testi pozitif çıkan oyuncularımız ve hocamızı izolasyona alınıp tedavilerine başlanıldı. Hocamız ve oyuncularımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Ligde ilk yarının ortalarına geldiğimiz bu haftalarda 11.hafta müsabakasında oynayacağımız Batman Petrol maçı bizim açımızdan çok önemli, ligde kolay rakip yok, yarış içinde hiçbir rakibimizi küçümsemiyoruz. Lig de yukarda kalmak adına artık her maça tek tek bakıp final havasında hazırlanıyoruz. İnşallah Batman Petrolspor mücadelesini de kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz.’’dedi.



Futbolcu ve Teknik Ekibin Fedakar Davranışları

Ekonomik sıkıntılardan dolayı zor zamanlar yaşadıklarını, bütün bu sıkıntılara rağmen zirvede yer alan akibiyle ilgili olarak,  ‘’Bu maça gelene kadar gerek futbolcularımız gerek teknik heyetimiz özveri ve fedakarlıkla mücadele ettiler. Her türlü övgüyü hak ediyorlar. Bu takımın buralarda olmasının en önemli unsuru saha da mücadele eden sporcu kardeşlerimiz ve teknik heyetimizdir. Çok sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz ve bu doğal olarak bizi de etkiliyor, yönetimimiz de camiamızda tüm bu fedakarlığın bilincinde ve çözmek için uğraş veriyor. Futbolcularımız bugüne kadar bizi mutlu ettiler, biz de maddi-manevi gereğini yapacağız. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Bugüne yaptıklarını hafta sonu Batman Petrolspor maçında da sahaya yansıtıp maçı kazanacağımıza inancımız tam. Hepsine başarılar diliyorum.”ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler;

Batman Maçı Öncesi Şok Haber
Basatemür, Zor Maç Olacak
Batman Petrolspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Batman Petrolspor Provası Yapıldı
Batman Petrolspor Hazırlıkları Başladı
Bu Oyuna Bu Skor!
Somaspor 1-1 Batman Petrolspor
Somaspor’da Defansın Merkezi Sıkıntılı!
Somaspor, Batman Petrolspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.
Somaspor’da Basatemür, ”Kenetlenme Zamanı”
Batman Petrolspor 1-0 Somaspor
Batman Petrolspor-Somaspor Maç Önü.
Batman Petrol-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN