Batman Petrol-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Batman Petrol-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu  Merkez Hakem Kurulu (MHK), 3.Lig 3.Grup 5.hafta maçında Medicalpark Batman Petrolspor A.Ş ile Somaspor arasında oynanacak karşılaşmaya İstanbul Bölgesi Klasman hakemini atadı..

5.Haftaya girilirken ligde oynadığı dört maçta 3 galibiyet ve bir mağlubiyeti bulunan Somaspor ile bir galibiyet ve 3 mağlubiyeti bulunan Medicalpark Batman Petrolspor A.Ş maçını  İstanbul Bölgesi Klasman hakemi Mehmet Türkmen yönetecek..

Asıl mesleği Avukat olan ve bu sezon 2.lig ve 3.lig’de 1, Türkiye Kupası’nda ise 2 maçta görev yapan Türkmen, temsilcimiz Somaspor’un maçında ilk defa görev yapacak.. Batman Petrolspor-Somaspor maçında Mehmet Türkmen’in yardımcılıklarını ise Önder Çalış ve Mücahid Adem Çelebi yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Ufuk Demircioğlu olacak.

Maçın yardımcı hakemleri Önder Çalış ve Ufuk Demircioğlu, Türkmen gibi maçımızda ilk defa görev alırken, Mücahid Adem Çelebi, 2017 yılında evimizde oynadığımız Binehan,  Sani,  Azmi, ve  Gökhan’ın golleriyle 4-0 galip geldiğimiz Gönenspor maçı ve 2015 yılında Sındırgı Belediyespor deplasmanında 3-1 mağlup olduğumuz maçlarda yardımcı hakem olarak sahada görev yapmıştı.. (üstteki foto sağ başta) O maçta golleri Sındırgı Belediyespor adına; Deniz, Recep ve Erdal’dan atarken bizim tek golü şuan Halide Edip Adıvarspor’da oynayan eski oyuncumuz Fevzican Bozkuş kaydetmişti.

Karşılaşmayı TRT Kürdi Kanalı Naklen verecek..

29 Eylül Pazar günü Batman Yenişehir Stadında saat 15:00’de başlayacak bu önemli karşılaşmayı TRT Kürdi kanalı naklen verecek..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN