Somaspor’da Çamlıcaspor Maçı İptal, 2.Etap Kampı Yarın Sona Eriyor..

Sezona ilk olarak Mustafa Bahadır, yardımcı antrenörler Yasin Tunçer ve Şenol Sevindi nezaretinde 30 Temmuz’da Soma’da kendi Tesislerinde kampa girerek 23 Ağustos’a kadar burada çalışan siyah-beyazlılar, 23 Temmuz-2 Ağustos tarihlerinde Afyon MCG Çakmak Otelde hazırlıklarını sürdürdü.

HABER:SOMADASPOR.COM

Siyah-beyazlılar, bugün oynanması gereken Çamlıcaspor maçı rakip takımın mazeretlerinden dolayı oynanmadı.

 

GENEL KAPTAN ABDULLAH KARIŞ, ‘’EKSİKLERİMİZİ GÖRME ADINA GÜZEL KAMP OLDU.’’

Somaspor Genel Kaptanı Abdullah Karış, Afyonda gerçekleşen ikinci etap kamp çalışmalarını da sorunsuz bir şekilde sonuçlandırdıklarını söyledi. Karış, “Yarın itibariyle Afyon’da gerçekleştirdiğimiz 2. etap kampımızı sonlandıracağız. 1. etap ve 2. etap kamplarımız istediğimizden daha iyi geçti. Çoğunluğu yeni oyunculardan kurulu takımımızın fizik ve mental açıdan istenilen düzeye gelebilmesi açısından güzel çalışmalar oldu.. Genel olarak çalışmalarımız iyi geçti. Yarın yapılacak antrenmandan sonra futbolcularımıza iki günlük izin vereceğiz. 5 Eylül Çarşamba günü de Soma’da toplanıp 22-23 Eylül’de başlayacak sezon hazırlıklarına devam edeceğiz.’’dedi.

Kamptaki ilgi ve alakadan bir hayli memnun olan Abdullah Karış, ‘’Kamp yaptığımız Otel Müdüriyeti ve saha konusunda her türlü imkanı bizlere sunan Afyon Gençlik Spor ve İl Müdürlüğüne, Soma Belediye Baskanımız s.Ali Tulup’a, yine bizleri kampımızda yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Kulüp Başkanımız sn.Yusuf Değirmenci’ye, yıllarca Soma’ya hizmet eden ve şu an Afyon Karaadilli Belediye Başkanlığı yapan sn.Ahmet Yaman’a yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Siyah-İnciler taraftar grubumuza da sabırlı olmalarını ve bizden desteklerini esirgememelerini istiyorum” diye konuştu.




1. VE 2.ETAP ÇALIŞMALARI

Siyah-İnciler, 35 günlük Soma ve Afyon kampında toplam beş gün izin yaparken bu süreçte 48 antrenmanla yeni sezona hazırlandı, biri Soma’da dördü de Afyon’da olmak üzere toplam dört hazırlık maçı oynadı.

HAZIRLIK MAÇLARI

Somaspor, yeni sezon öncesi oynadığı 4 hazırlık maçında 2 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı.
Somaspor, Linyit Tesislerinde gerçekleştirdiği ilk etap kampında İzmir Süper Amatör takımlarından Çamdibi Altınorduspor ile karşılaştı. Siyah-beyazlılar, karşılaşmadan Toma (2), Orhun ve Olgay’ın golleriyle 4-0 galip ayrıldı.

Somaspor, 2.etap çalışmaları kapsamında Afyon’da İran 1.lig takımlarından Tractor Sazı FC ile karşılaştı. Kampın üçüncü gününde oynanan hazırlık maçında, rakibi karşısında etkili futbol sergileyen Somaspor, 65.dakikada Süleyman Öztürk, 75.dakikada Mirlan ve 78.dakikada ise Toma’nın golleriyle rakibini 3-0 mağlup etti.

Yeni sezona hazırlık kapsamında üçüncü maçını Kütahya temsilcisi Tavşanlı Linyitspor ile oynayan siyah-beyazlılar, rakibine 35.dakikada Murat Kurt’un ayağından yediği golle 1-0 mağlup oldu..

Siyah-İnciler son hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Didim Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmadaki golümüzü Berkan İstanbul kaydetti.

GOL DAĞILIMI

Somaspor oynadığı 4 maçta sekiz kez meşin yuvarlağı ağlarla buluştururken kalesinde üç gol gördü. Atılan 8 golün dağılımı da şöyle oldu: Toma (3), Mirlan, Süleyman, Olgay, Berkan ve Orhun şeklinde oldu.
Siyah-beyazlılarda Toma attığı üç golle en golcü oyuncu oldu.

MİRLAN MİLLİ TAKIMA GİTTİ.

Bu sezon siyah-beyazlılar’ın büyük umutlarla Serik Belediyespor’dan transfer ettiği Mirlan Murzaev, Afyon kampının 6.gününde Kırgızistan Milli Takımının Filistin ve Pakistan ile oynayacağı maçlar için ülkesine gitti. Mirlan Didim Belediyespor maçında oynayamadı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN