Soma Masterler 3. Oldu..

Soma Masterler, 2.Masterler Arası Zafer Kupasında turnuva üçüncüsü oldu.

Soma Masterler, Dikili’de 26-Ağustos-2 Eylül tarihlerinde düzenlenen ve sekiz takımın katıldığı ”2.Masterler Arası Zafer Kupası” yarı final maçında Dikili Masterlere 3-0 mağlup oldu, final şansını kaybetti.

İlk maçında Dikili Kardeş Masterleri Bülent Aktuğ (3), Mustafa Çamzeybek, Ali Tatlı, Salih ve Şahin’in golleriyle 7-0 mağlup etme başarısı gösteren Soma Masterler, EMF Başkanlar Karmasını 3-2 mağlup eden Dikili Masterler ile yarı finalde karşı karşıya geldi.

Soma Masterler, Dikili Erdal İnönü Stadında oynanan karşılaşmaya: Kadir-Ayhan-Ali Yıldız-Halil-Hasan-Fatih-Engin-Mustafa Çamzeybek-Bora-Şahin ve Avusturya on biri ile çıktı. Adem, Şirvan, Salih, Hasan, Kemal, Çetin ve Harun yedek kulübesinde forma bekleyen oyuncular oldu.

Soma ekibi, Bülent Aktuğ, Yusuf İpek, Hakan Durur, İlker Çakır, Yusuf Mayak, Ali Tatlı ve Seyit Çetinkaya gibi önemli oyuncuların çeşitli mazeretlerinden dolayı yer almadığı karşılaşmada rakibine 3-0 mağlup oldu.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN