Somaspor Kalesi Onlara Emanet..

Somaspor Kalesi Onlara Emanet..

Çalışmalarını Linyit Tesislerinde sürdüren Somaspor’da, kaleciler Onur Nazmi Terziören, Tunay Meral, Arda Ünal ve İsmail Safa Batır yeni sezonun öncesinde kendilerine bir hayli güveniyorlar..

Somaspor kaleci antrenörü Şenol Sevindi yönetiminde takımdan ayrı sıkı bir antrenman programı karşında bir hayli istekli olan siyah-beyazlı file bekçileri, Somaspor’un başarılı olacağına canı gönülden inanıyorlar..

Kaleci antrenörü Şenol Sevindi, havaların bir hayli sıcak olmasına rağmen kalecilerinin istekli ve arzulu olmalarına çok sevindiğini söyledi.  Sevindi, ‘’ Kalecilerimiz Onur Nazmi Terziören, Tunay Meral, Arda Ünal ve İsmail Safa Batır antrenmanlarda çok güzel çalışıyorlar. Hedefi büyük olan takımımızda sorumluluklarının çok büyük olduğunun bilincinde hareket edip, çok iyi çalışıyorlar.  Kalecilerimiz arasında tatlı bir rekabetin olacağını tahmin ediyorum’’ dedi.

SİYAH-BEYAZLI ELDİVENLER, ”ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Siyah-beyazlı eldivenler’in ortak görüşü;  ”yeni sezonda siyah-incilerin yükselen beklentisini karşılamak için çok çalışıp, iyi oyunculardan kurulu takımımızla beraber bizlerde kalede formda olursak önümüzde kimsenin durabileceğini düşünmüyoruz” ifadelerini kullandılar..
somadaspor.com



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN