Somaspor 1-1 Batman Petrolspor

Somaspor 1-1 Batman Petrolspor

Üç maçlık galibiyet hasretine son vermek isteyen Somaspor, 41 golle ligin en çok gol yiyen ve sıralamada sondan ikinci sırada yer alan Batman Petrolspor’u misafir etti.

Cumartesi günü Soma Atatürk Stadı’nda oynanan ve TRT Kürdi Tv kanalından canlı yayımlanan karşılaşmayı; Mehmet Ali Özer, Barış Çardaklı, Anıl Küçükkaraca ve Abdurrahim Gargi hakem triosunun yönetti.

Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, cezalı Onur Ulaş ve sakat olan Melih Şencan’dan yoksun olarak; kalede Tunay Meral, defans bloğunda Burak Turan, Mustafa Şengül, sağ bekte Üzeyir Ergün, sol bekte Muhsin Polat, defansın önünde Ali Akkuş ve Nurettin Çağlar’a görev verirken , hücum bölgesinin sağında Mustafa Aydoğdu solunda Fırat Suçsuz ileri uçta Mehmet Uysal ve arkasında Cafercan Aksu ile maça başladı.

Somaspor 34.dk Nurettin’le Öne Geçti

Saha ve seyirci avantajının yanında olmasına rağmen maça, pas yapmakta, oyun kurmakta, topu ön taraf taşımakta ve skor üretmekte çok zorlanan Somaspor, 34.dakikada Nurettin Çağlar’ın uzak mesafeden attığı golle devreyi 1-0 önde tamamladı.



Konuk ekip, Sebahattin’le Beraberliği Yakaladı

Konuk ekip Batman Petrolspor, 61.dakikada beraberliği yakaladı.  Somaspor ceza sahası üzerinde kazanılan frikiği kullanan Sebahattin Usta’nın vuruşu, önce direk sonra ağlarla buluştu:1-1

Her iki takım adına kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve tatsız-tutsuz geçen maç, karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere bitti.

Ligin ilk devresinde Batmanda oynanan karşılaşmayı 60.dakikada Ali Kuleli’nin attığı golle Batman Petrolspor 1-0 kazanmıştı.(detaylara buradan bakabilirsiniz)

Bağlantılı Haberler;

Bu Oyuna Bu Skor!
Somaspor 1-1 Batman Petrolspor
Somaspor’da Defansın Merkezi Sıkıntılı!
Somaspor, Batman Petrolspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.
Somaspor’da Basatemür, ”Kenetlenme Zamanı”
Batman Petrolspor 1-0 Somaspor
Batman Petrolspor-Somaspor Maç Önü.
Batman Petrol-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN