Soma’da Masör Muharrem’in Sihirli Elleri

Soma’da Masör Muharrem’in Sihirli Elleri

Somada Masör Muharrem’i bir çoğumuz ”sporcu sakatlanmaları karşı çözüm üreten bir masör” diye bilirdik..

Ancak gördüğüm ve canlı şahit olduğum Manisa dan, Bursa dan, İzmir den ve Türkiye nin değişik il ve ilçelerinden gelerek; boyun-bel fıtığı, kırık-çıkık ve eklem kireçlenmesi şikayetleri ile gelen ve tecrübeli masörün sihirli elleriyle şifa bularak gidenleri gördüm..



Masör Muharrem, masaj’ın haricindeki hastalara hiç müdahale etmeyerek, doğrudan hekime görünmeleri tavsiyesinde bulunurken, Soma’lı hastalar için bir nimet diye düşünüyorum..

Masör Muharrem’in alanına giren başlıca rahatsızlıklar şunlar:



*Bel Ağrısı
*Bel Fıtığ
*Kulunç
*Boyun Ağrısı
*Sporcu Sakatlanmaları (Adale, Kas Ağrıları )
*Eklem Kireçlenmeleri
*Kol,Dirsek ve Diz Kireçlenmeleri *Dinlendirici Masaj

Masör Muharrem telefonu

Randevu için.

ADRES: Masör Muharrem Hürriyet Mah.Özoruç Sk. No:11 SOMA GSM :0533-4878610 EV:0236-6135530

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN