Soma’da 3.Lig Coşkusu

Soma’da 3.Lig Coşkusu

Bölgesel Amatör Lig 8.grupta normal sezonu şampiyon tamamlayan Somaspor, play-off 1.tur karşılaşmasında Bucak Oğuzhan Belediyespor’u 2-1 yenerek 3 Lige çıkmıştı.

DOĞAN GÜLŞEN

Somaspor 3.lige çıkarak ilçemizi mutluluğa boğdu,uzun zamandır yapılan yatırımlar nihayet meyvesini verdi ve kendimizi profesyonel ligde bulduk.

3.lige çıkana kadar çok zorlu süreçten geçildi, acılar çekildi, taraftarın cefakarlığı az değildi birlikte alınan bu yol 3.ligin kapısını araladı nihayet..

Şimdi gelinen bu yolda kalıcı olmalıyız ilk önce bunun için çalışmalar yapılmalı hedef konulmalı bu hedef ilk önce 3.ligde devamlılığı sağlamaya yönelik olmalı,her lig zor olduğu gibi burasıda son derece zor bir lig transferler de yabancı olmaması daha başka projelere itmeli Somaspor’u daha çok alt yapıya önem verilebilmeli ,örneğin ilçemizin diğer alt yapılarında olan futbolcular takip edilip yavaş yavaş Somaspor’a kazandırılmalıdır..

Öz kaynak yaratılmalıdır planlı proje li yıllarca 3.ligde kalıp daha sonra oturmuş kadro oluşturulup üst lig hedefi olmalı bu potansiyel Soma ilçesinde var çalışmalarımızı ona göre yaparsak ses getirecek gençler kazandırılabilir Türk futboluna ..




Profesyonel liglerin en iyi tesisleri Somada bu tesisler bizler için ilham kaynağı olup alt yapıya daha çok önem verilmemesinin gerekliliğini işaret ediyor. Bakın yabancı olmaması 3.ligte fırsatları ayağınıza getiriyor cesur olunmalı çok iyi futbolcular böyle durumlarda yetişiyor bunun örnekleri Somada daha önce olmuş, 3.ligi iyi değerlendirmeliyiz önce kalıcı olup sonra üst ligler hedeflenmeli..

Somaspora emekleri geçen herkesin işleri artık daha zor 3.ligde onları daha çok çalışma azminde olmalarını temenni edelim ilçemize de tekrar çok iş düşüyor daha çok destek vermeliyiz maddi manevi centilmence bütün takımları kucaklayarak sportmen bir ilçeye yakışan şekilde gelenlerin memnun kaldığı bir ilçe olmak kaydıyla.. Bütün bunlara paralel olarak…

Takımımıza sahip çıkma adına!..
Somaspor Onursal Başkanımız Sinan Vardar, Millet Vekilimiz, Soma Belediye Başkanımız, Kaymakamımız, Ticaret Odası Başkanımız, İmbat Madencilik, Demir Export, Mayda Madencilik, Soma Nakliyeciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Soma Kömürleri, Eli, Soma Termik Santrali, Ramada, Labella ve Mersa Otel, bu ilçeden ekmek yiyen yüzlerce varlıklı iş adamı ve takımı uğruna her türlü fedekarlığı yapmaya hazır taraftarlarımız tek çatı altında toplanıp Somaspor’un geleceğini sağlam temellere bağlamanın zamanı geldi.

Evet, Somaspor maçlarını dört gözle bekliyoruz yönetime taraftara ve takımımıza 3.ligde şimdiden başarılar diliyoruz..Sevgilerle Doğan Gülşen (tüm yazılarına göz at)




Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN