Alparslan Taşkın Madalya İle Döndü.

Alparslan Taşkın Madalya İle Döndü.

Bu sene 7.si düzenlenen Uluslar Arası Fetih Kupası Geleneksel Türk Okçuluğu yarışmasına katılan Soma Sotesspor Geleneksel Türk Okçuluğu Takımından Alparslan Taşkın, Geleneksel Yay Genç Erkekler kategorisinde bronz madalyanın sahibi oldu..

SOMADASPOR

26-29 Mayıs 2019 tarihleri arasında İstanbul Okçular Vakfı Spor Tesislerinde Yerli ve yabancı 523 Sporcunun katıldığı 7.Fetih Kupası Geleneksel Türk Okçuluğu yarışmasında, Soma’ya bronz madalya ile dönmeyi başaran Alparslan Taşkın‘ın bu başarısı, bir kez daha ilçe olarak göğsümüzü kabarttı.

Atalarımızdan kalan bu kültürel mirası Somamıza sevdiren Soma Sotesspor Geleneksel Türk Okçuluğu Takımını ve yerli-yabancı okçuların katıldığı yarışmada dereceye giren Alparslan Taşkın’ı bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN