Soma Linyit Anadolu Lisesi İl İkincisi Oldu.

Soma Linyit Anadolu Lisesi İl İkincisi Oldu.

Futsal finalinde Manisa Spor Lisesine 2-0 mağlup olan Soma Anadolu Lisesi il ikicisi oldu.

2019-2020 Okul Sporları kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği Genç Kızlar Liseler arası Futsal müsabakalarında Manisa Spor Lisesi rakiplerini yenerek Manisa şampiyonu oldu.

25 Aralık Çarşamba günü saat 12:00’de Manisa Çok Amaçlı Spor Salonunda Manisa Spor Lisesi ile finalde karşı karşıya gelen Soma Linyit Anadolu Lisesi rakibine 2-0 mağlup oldu ve il ikincisi oldu. 3-4’lük maçında ise Möstem’i 3-2 mağlup eden TBMM 85.Yıl ÇPL İl üçüncüsü oldu.

Futsal Finallerine katılan Soma Linyit Anadolu Lisesi Genç Kızlar Futsal takımı, Soma ilçe şampiyonluğundan sonra il ikinciliğini kazanması, Okul Müdürü Hüseyin Mutlu ve Beden Eğitim Öğretmeni Hakan Durur‘u mutlu etti.

BEHÇET ATLI
Kupa ve Madalyalar Verildi.

Maçların ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Ödül töreninde organizeyi ve takdimi Futbol İl Temsilcisi Behçet Atlı gerçekleştirdi.



Manisa İl Şampiyonası’nı birinci tamamlayan Manisa Spor Lisesi’ne şampiyonluk kupa ve madalyalarını Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici verdi.

İkinci olan Soma Anadolu Lisesine ise kupa ve madalyalarını yine Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici takdim etti.

Şampiyonanın üçüncüsü TBMM 85.Yıl ÇPL’ye Okul Sporları Müdürü Mustafa Buldu, şampiyonayı dördüncü tamamlayan Möstem’e ise Okul Sporları İl Temsilcisi Serhat Demir verdi.


Hüseyin Mutlu ve Hakan Durur, ”Bu Yıl Başardık”

İlçe şampiyonluğunun ardından il ikinciliğinin kazanılmasında sporcuların olduğu kadar büyük emeği olan Okul Müdürü Hüseyin Mutlu ve Beden Eğitim Öğretmeni Hakan Durur” Geçen yıl çeyrek finalde kaybedip Türkiye Finallerine gitme şansımızı kaybetmiştik. Bu yıl ilçe şampiyonasında; Akhisar Fevzi Keskinoğlu Lisesini 17-0, Akhisar Zaynep Gülin Lisesini 12-0, Soma Kız Meslek Lisesini 15-1, Akhisar Şeyhi Galip Lisesini 10-0, Salihli Lisesini 17-0 ve yarı final maçında Manisa Möstem’i 9-0 mağlup edip Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandık. Manisa İl birinciliğini belirleyecek maçta ise, her iki takımında çok iyi mücadele ettiği, finale yakışır maçta maalesef rakibimize 2-0 mağlup olduk. Mağlubiyete üzülmedik..Sporcularımız çok iyi mücadele etti..Küçük detaylar bize mağlubiyeti getirdi. Türkiye şampiyonasında Manisa’mızı temsil edecek, önce kızlarımızı sonrada şampiyon olan Manisa Spor Lisesini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.”dediler.

Somadaspor olarak, Manisa’mızı ve Soma’mızı daha sonra tarihi belli olacak Türkiye şampiyonası maçlarında temsil edecek olan Manisa Spor Lisesi ve Soma Anadolu Lisesine tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz..

SOMA ANADOLU LİSESİ FUTSAL TAKIM











Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN