Soma Linyit Anadolu Lisesi Futsalda Finale Kaldı!.

Soma Linyit Anadolu Lisesi Futsalda Finale Kaldı!.

2019-2020 Okul Sporları kapsamında düzenlenen Manisa İl Birinciliği Genç Kızlar Futsal Yarı Final karşılaşmasında Özel MOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni farklı mağlup eden Soma Linyit Anadolu Lisesi finale yükseldi.

Manisa’da düzenlenen  Liseler Arası Futsal İl Şampiyonası Yarı Final Müsabakalarında tüm rakiplerini açık farkla mağlup eden Soma Linyit Anadolu Lisesi yarı final  maçında karşılaştığı Özel MOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi‘ni Selis Demirci (4), Seda Şahin (4) ve Aleyna Çayıroğlu‘nun golleriyle 9-0 mağlup ederek adını İl birinciliği finaline yazdırdı.


25 Aralık Çarşamba günü saat 12:00’de Manisa Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılacak Genç Kızlar Futsal Finalinde Soma’yı temsil eden Soma Linyit Anadolu Lisesi şampiyonluğu Soma’ya taşımak istiyor.

Hakan Durur, ”Hedefimiz İl Birinciliği”

Soma Linyit Anadolu Lisesi Beden Eğitim hocası Hakan Durur, okullarını Manisa’da başarıyla temsil eden Genç Kızlar Futsal takım oyuncularıyla gurur duyduğunu belirterek şunları söyledi: ”Öncelikle Soma’mızı ve okulumuzu başarıyla temsil eden oyuncu grubumuzu aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı bir kez daha kutluyorum. Hedefimiz bu maçtı bu maçı geçince Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanıyorduk. Allah’ın izniyle bu maçı da geçtik. Şimdiki hedefimiz il birincisi olarak Türkiye şampiyonasına katılmak. Kızlarıma güveniyorum. İşi olmayan gelebilecek olan herkesi Çarşamba günü saat 12:00’de Manisa Çok Amaçlı Spor Salonuna bekliyoruz.”dedi.

Bizlerde Somadaspor olarak, Somamızın adını merkezde başarıyla duyuran başta okul yönetimi, hocalar ve oyuncu grubunu kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN