Sedat Altay Master İkide İki Yaptı

Sedat Altay Master İkide İki Yaptı

İkinci yarıya yeni transferleriyle süper başlangıç yapan Sedat Altay Masterler, galibiyet serisini konuk ettiği Milasgücü Masterler karşısında da devam ettirdi.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Ege Bölgesi Ligi’nde geçen haftayı 2-1’lik namağlup Manisa Masterler galibiyeti ile kapatan Sedat Altay Masterler, 9.hafta evinde karşılaştığı Milasgücü Masterleri 6-1 mağlup etti. Kırkağaç ekibi, Manisa Master ve Milasgücü Master galibiyetleriyle üst üste iki galibiyet alma başarısı gösterdi.

Sedat Altay Master 6-1 Milasgücü Master

Sedat Altay Master 6-1 Milasgücü Master

STAD: Kırkağaç
HAKEMLER:Mustafa Uslu-Sertaç Elbaşı-Tamer Daşdelen
SEDAT ALTAY MASTER:R.Kadir-Engin-Yunus-Metin-Yücel-Durmuş-E.Yıldız-E.Soylu-Şentürk-Sedat-Bülent
YEDEKLER:Hüseyin, Adem, Murat, Erol, Gürkan, Şaban, Önder, Hüseyin
ANTRENÖR:Erkan Gelir

MİLAS GÜCÜ MASTER:Alican-Ramazan-Özer-Muhammet-Nusret-Murat-Osman-Taner-Volkan-Fuat-Halil
YEDEKLER:Mustafa, Ahmet, Mehmet, M.Gümüşkaya, Edip, Onur
ANTRENÖR:Onur Semiz
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:Bülent Sözüer (2), Durmuş Ateş (2), Şentürk Karabak, Ercan Soylu (Sedat Altay Master), Osman Çetin (Milasgücü Master

Mustafa Uslu Sertaç Elbaşı Tamer Daşdelen

Kırkağaç sahasında saat 14:00’de oynanan karşılaşmayı Mustafa Uslu, Sertaç Elbaşı ve Tamer Daşdelen hakem üçlüsü yönetti.

BÜLENT SÖZÜER GOL

Bülent Sözüer 5 dakikada 2-0 yaptı

Kırkağaç Kaymakamı Murat Büyükköse’ninde süre aldığı karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Sedat Altay Masterler, ilk tehlikeli atağında Sedat’ın kafa vuruşu üst direğe çarpıp auta gitti. Kırkağaç ekibi, Sedat’ın direkten dönen topu sonrasında 3 ve 5.dakikalarda Bülent Sözüer’in güzel golleriyle 2-0 öne geçti.



Osman farkı bire indirdi

Yediği iki şok golün ardından toparlanan Milasgücü Masterler 16.dakikada Osman Çetin’in golüyle farkı bire indirdi. Bu gol aynı zamanda da ilk yarının skoru oldu.

İkinci yarıya da iyi başlayan Sedat Altay Masterler Durmuş Ateş (2), Şentürk Karabak ve  Ercan Soylu’nun muhteşem golleriyle karşılaşmadan 6-1 galip ayrıldı.

SEDAT ALTAY MASTER

Sedat Altay Masterler, Milasgücü Masterler galibiyetiyle puanını 12’ye çıkarırken, Milasgücü Masterler 10 puan da kaldı.

MİLASGÜCÜ MASTER

Kırkağaç ekibi Sedat Altay Masterler 10. hafta Didim Masterler ile deplasmanda karşılaşacak.  Milasgücü Masterler ise evinde Foça Masterleri misafir edecek.

MURAT BÜYÜKKÖSE

Büyükköse, ”Bundan sonraki hedefimiz kalan maçları kazanıp play-off grubuna kalmak”

Tam bir futbol aşığı olan ve bu oluşumun içerisinde de aktif rol oynayan Kırkağaç Kaymakamı Murat Büyükköse, grubun güçlü takımlarından Milasgücü Masterler karşısında alınan 6-1’lik galibiyeti, “Zor bir takıma karşı mücadele ettik. Maçın hemen başında attığımız iki gol ile avantajı sağladık. Maç bir ara 2-1’e gelse de özellikle ikinci yarıdaki pozitif futbolumuzu güzel gollerle süsleyip karşılaşmadan 6-1 gibi farklı skorla ayrıldık. Maçın özelinde her iki takımda master ruhuna yakışır, dostça ve centilmence mücadele etti. Her iki takım oyuncularını tebrik ediyorum. Bundan sonraki hedefimiz kalan maçları kazanıp play-off grubuna kalmak.’’diye değerlendirdi.



SEDAT ALTAY

Sedat Altay, ”Yerinde ve zamanında oynadık  karşılığını da 6-1’lik skorla aldık”

Sedat Altay Master takım kaptanı ve aynı zamanda kurucusu olan Sedat Altay, Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu 9.hafta maçında Milasgücü Masterler’e karşı alınan 6-1’lik galibiyeti, “Maçın hemen başında 2-0 öne geçmemize rağmen zorlandığımız dakikalar oldu. Ancak özellikle ikinci yarıda dikkatli, akıllı, yürekten, sabırlı, yerinde ve zamanında oynadık ve karşılığını 6-1’lik skorla aldık. Tüm oyuncu grubumuzu yürekten kutluyorum” diye değerlendirdi.

NOT:Karşılaşmaya ait resimler ”Foto Galeri” bölümüne yüklenmiştir.

10.Hafta Maçları:

Manisa Master-Linyit Master
Milasgücü Master-Foça Master
Didim Master-Sedat Altay Master
Saruhanlı 7 Eylül Master-Bodrum Turgutreis Master

Bağlantılı haberler

Sedat Altay Master, Namağlup Takımı Devirdi
Sedat Altay Masterler’den Gollü Prova
Sedat Altay Master 0-5 Linyit Master



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN