Şampiyonun Ayak Sesleri

Şampiyonun Ayak Sesleri

Bugün tekrar gösterdi ki Somaspor iyi takım.. Bu grubun favorilerin den olduğu söylenen Karşıyaka’yı İzmir’de yenmek güçlü takımların işidir..

Zaten geçen hafta rakipsiz görünüyor Somaspor derken içeride dışarıda kazanma alışkanlığının şampiyonluğa oynayan takımların işidir bu önümüzdeki haftalara gidilirken Karşıyaka yenerek tekrar gösterdi..

Sıkıntıların geçmesi yada bunu arkada bırakarak maçların motivasyonu yönünde daha iyi oyun olması teknik kadronun başarısıdır çalışmalar istikrarlı kalıcı başarının içeride dışarıda kazanan takım oluşturdu..

Grup ta İçel de Soma gibi iyi giden diğer bir takım. Sezon sonu liderlik için çekişme içinde olacağız gibi görünüyor o maça kadar puan durumunu açarsak hem ilk yarı hem sezon sonu lider bitirebiliriz onlarda iyi gidiyor…

Takım mevkiler olarak ideal 11’le iyi takım hüviyetine ulaştı.

Kale Tunay’la zaten güven veriyor..
Defans güçlü ve geçit vermiyor.
Orta saha öyle Ali Akkuş haftalardır oynamıyordu bugün çıkıp görevini iyi oynayarak gösterdi.
Forvet Emre, Muhammed dönüşümlü rakibin durumuna göre değişerek hocanın kararına göre oynuyorlar. Eksik, sakatlık cezalı da olsa takım olmanın takım oyununun getirisi ile etkilenme yaşamadan yoluna devam ediyor.. Bütün oyuncular görevlerini eksiksiz yerine getiriyor ..



Her hafta gol yollarında golcüler dışında diğer oyuncularımız Özcan olsun, Nurettin olsun, Uğur olsun gol atarak takımın gol yükünü çekerek şampiyonluk yolunda herkesin takıma katkısı giderek artıyor. Böyle şampiyon olunuyor zaten bütün futbolcuların üst seviye verimi ile şampiyon olunur birde istikrarlı oyunla, Somaspor böyle bir takım artık..

Özcan Aydın çok farklı yetenekte takımın orta saha ile birlikte forvete verdiği destekle attığı kritik gollerle önemli bir oyuncu bugün de çok klas gole imza atarak değişik oyun yapısı tekniği ve adam eksiltme özelliği ile takıma katkısı çok iyi seviyelerde sempatik te, hem:))

Şampiyonluk yolunda takımın üst üstte kazanması başta Burhanettin Besetemür olmak üzere emeği geçenlerin çalışmalarında başarıların devamını diliyoruz. İnanan bir takım birlik beraberliğin oluşmasının bu zor günlerde biraz olsun Somaspor’u sevenler olarak mutlu oluyorsak takımın iyi sonuçlar almasındandır böyle devam etmesi dileği ile…Sağlıklı günlere…Doğan Gülşen

Bağlantılı Haberler;

Karşıyaka 0-1 Somaspor
Karşıyaka Fark Beklerken?
Somaspor Orta ve Şut Çalıştı
Karşıyaka Maçımızın Hakemleri Belli Oldu



Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN