Somaspor Orta ve Şut Çalıştı

Somaspor Orta ve Şut Çalıştı

19 Kasım Perşembe günü İzmir Atatürk Stadı’nda Karşıyaka ile zorlu 90 dakikaya çıkacak Somaspor, bugün gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Geçen haftayı Bay geçen lider Somaspor, 10. hafta maçında 18 puanla 3.sırada yer alan ve kendisi gibi namağlup durumda bulunan Karşıyaka ile deplasmanda karşı karşıya gelecek..

Bu dev maçın hazırlıklarını TFF Soma Belediye Tesislerinde sürdüren siyah-beyazlılar, ısınma, 5×2 ve sürat çalışmasının ardından iki grup halinde kanatlardan orta ve şut çalışması yaptı.

Ligde 6 galibiyet ve 2 beraberlikle 20 puan toplayarak lider durumda bulunan Somaspor ile, 5 galibiyet ve 3 beraberlik sonunda elde ettiği 18 puanla üçüncü sırada yer alan Karşıyaka, arasında oynanacak dev karşılaşmayı Ardahan Bölgesi Klasman hakemlerinden Doğu Yılmaz yönetecek..

OĞUZHAN YILDIRIM,SOMASPOR

Tek Eksik Oğuzhan Yıldırım

Somaspor’da tek eksik Çarşambaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle bu maçta forma giymeyecek Oğuzhan Yıldırım olacak.



ABDULKADİR ÇELİK

Abdulkadir Çelik Hazır

Sezon başından beri talihsizlikler yaşayan ve sıkı çalışmanın ardından hazır duruma gelen  Abdulkadir Çelik, teknik direktör Burhanettin Basatemür’un forma vermesi halinde sahada yerini alacak.

Yolculuk Yarın

Siyah-beyazlılar, yarın (çarş) sabah yapacağı antrenmandan sonra Karşıyaka maçının hazırlıklarını tamamlayacak ve akşam yemeğinin ardından İzmir’e hareket edecek.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN