Oyuncularımla Gurur Duyuyorum

Oyuncularımla Gurur Duyuyorum

Somaspor’un başarılı Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, takımının galip geldiği 1928 Bucaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

KAYNAK: www.somadaspor.com

Ziraat Türkiye Kupası 2. kademe maçında 1928 Bucaspor‘u deplasmanda Özcan Aydın’ın golüyle 1-0 mağlup ederek adını 3. tura yazdıran Somaspor’da teknik direktör Burhanettin Basatemür,  karşılaşmanın ardından  telefonla açıklamalarda bulundu.

 

Kupaya lig kadar önem verdiklerinin altını çizen başarılı teknik adam;

 

‘ ‘Kupaya lig kadar önem verdiğimizi söylemiştik maçtan önce. Hem kulübümüz hem de oyuncularımız için birçok yönden artıları olan maçlar içeriyor. Genç oyuncularımıza güvenim her zaman olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Çünkü bunları hak ediyorlar. Genç oyuncularımız adına ayrıca çok mutlu oldum. Hem mücadele hem de oyun olarak iyiydik. Kazandığımız için mutluyuz. Amacımız daha üst turları görmek. Bu galibiyeti Somamıza armağan ediyoruz.’’dedi.



 

Rakibimiz Bugün Belli Oluyor

 

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu kura çekimi, 23 Ekim 2020 Cuma günü yani bugün TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde saat 14.30’da Orhan Saka Salonu’nda yapılacak.

3. Eleme turunda, 2. Eleme turunu geçen 23 takımın yanı sıra Süper Lig’den Yeni Malatyaspor, Hes Kablo Kayserispor, MKE Ankaragücü, Atakaş Hatayspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Fatih Karagümrük, TFF 1. Lig’de yer alan 18 takım, Misli.com 2. Lig’den 39 takım olmak üzere toplam 86 takım yer alacak.

Kupa statüsünün 2A-c maddesinde belirtildiği üzere, bu 86 takımdan 43 takım seri başı olacak ve müsabakalar seri başı takımların sahasında oynanacak. 3. Eleme turu tek maç eleminasyon sistemine göre oynanacak.

 

İlgili Yazılar;

Somaspor’dan Mükemmel Futbol Karakteri
Somaspor Rotasyon Dinlemedi
Bucaspor 1928 Maç Önü
Kupa Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Bucaspor 1928 Kupa Mesaisi Başladı
Kupada Ligde İkide İki Yapan Takımla Eşleştik



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN