Manisaspor, Sotes’li İlkay ve Göktuğ İle Güldü

Manisaspor, Sotes’li İlkay ve Göktuğ İle Güldü

Eski Sotesspor‘lu İlkay Gül, Spor Toto 1. Lig’deki ilk golünü deplasmanda Denizlispor’a attı.

Manisaspor 9.dakikada Bilal Sebaihi‘nin kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde İlkay Gül kafa ile meşin yuvarlağı ağlarla gönderdi:0-1 (foto 66 numara)

Yediği golün şokunu üstünden çabuk atan ev sahibi ekip, 13.dakikada Leandro Kappel ve 56. dakikada Ziya Alkurt‘un golleriyle 2-1 öne geçti.

Karşılaşmanın bu skorla bitmesi beklenirken 90+4. dakikada Timur Karagülmez‘in kullandığı köşe atışında rakip ceza alanına kadar gelen kaleci Göktuğ Bakırbaş, forvetin yapamadığını yaptı ve meşin yuvarlağı plase vuruşla ağlara gönderdi:2-2
FOTO:Muharrem Kazer

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN