Manisa U 18 Liginde 2.Yarılar Başladı

Manisa U 18 Liginde 2.Yarılar Başladı

Manisa U18 Yerel Futbol Ligi, Manisa U18 Futbol Ligi maç sonuçları, Manisa U-18 Futbol Ligi puan durumu, Manisa U18 Futbol Ligi fikstür

Manisa U-18 Futbol Ligi’nde ikinci yarı maçları, merkez ve ilçelerde oynanan karşılaşmalarla başladı.. A-grubunda bugün üç maç oynandı.

Akhisar Yıldırımspor 11-2 Karakurt Gençlikspor

Haftaya girilirken, ilk yarıyı en yakın takipçisi Kırkağaç Acar İdman’ın bir maç fazlasıyla üç puan önünde tamamlayan Akhisar Yıldırımspor, grubun son sırasında yer alan Karakurt Gençlikspor’u 11-2 mağlup etti ve liderliğini 7.haftaya taşıdı.



Acar İdmanyurdu 5-2 Gölmarmaraspor

Gözünü zirveye diken siyah-beyazlı ekip Kırkağaç Acar İdmanyurdu, grubun güçlü takımlarından Gölmarmaraspor’u Emirhan Çamcı (3), Ferhat Kavak ve Atilla Yakıt’ın golleriyle 5-2 mağlup etti ve yakın takibini sürdürdü.

Akhisargücü 5-0 Karaelmasspor

Grupta zirveyi kovalayan bir diğer takımda Akhisargücü Kovalıkta Karaelmasspor’u konuk etti. Rakibi karşısında üstün bir futbol sergileyen Akhisargücü karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı. Akhisar ekibi, Yıldırımspor ve Acar İdman’a göre şansı azda olsa zirveye tutunmaya devam etti.

Puan durumu ve Fikstür için şuraya tüm alt yapı maçları için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    Akhisargücü

    ŞAMPİYON AKHİSARGÜCÜ!

YORUM YAZIN