Manisa Esnafspor, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı.

Manisa Esnafspor, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı.

Soma Zaferspor, Turgutlu Belediyespor, Şehzadeler Sekiz Eylül ve Gençlerbirliği takımlarıyla birlikte Manisa İlimizi Türkiye Bayanlar Futbol 3.Liginde başarıyla temsil eden bir diğer takımımız Esnafspor, yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başladı.

Esnafspor’un başarılı teknik adamı Cemil Uğur, 2018/2019 Futbol sezonu öncesinde şunları söyledi: ”Manisa Esnafspor olarak, Kadınlar 3.Liginde Manisa’mızı en iyi şekilde temsil edebilme adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Manisa İlimizde takım sayılarına bakıldığında; erkekler kadar kızlarımız açısından da futbolun oldukça sevilen, ilgi çeken bir spor dalı olduğu ortada. Bu bağlamda;yaptığımız çalışmalar Manisa İlimizin sesini duyurmak , Genç Kızlarımızın futbol yeteneklerini ortaya koymalarına imkan sağlama adına misyonumuz devam ediyor. Futbola, spora ilgi duyan her yaştaki kadınlarımız ve kızlarımızı çalışmalara davet ediyoruz. Yeni sezonda daha dinamik, göze hoş gelen futbol ve her şeyden önemlisi Fair-Play çerçevesinde takdir edilecek bir takım yaratma olgusu içerisinde çalışmalarımız devam ediyor.”dedi.
www.somadaspor.com



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN