Kartalspor Maç Önü..

Kartalspor Maç Önü..

Geçen haftayı mağlubiyetle kapatan ve aynı kaderi yaşayan 2 takımın karşılaşması.

İki takımda sezona şampiyonluk parolası ile girip ilk haftalarda flaş sonuçlara imza atmıştı. Şu an itibari ile, iki takımın ligdeki konumu Somaspor 27 puanla 9.sırada. Kartalspor ise bir maç eksiğiyle 21 puanla 10.sırada. Yani iki takımında şu anki amaçları; sezon başı koyulan hedefleri ‘’zirve’’ değil ‘’lige tutunmak!’’

‘’AYAĞA KALKMA MAÇIMIZ’’

Kartalspor maçı bizim için ‘’ayağa kalkma’’ maçı olacak.
En son içeride aldığımız Havran Fatih Belediyespor galibiyetinden bu yana 5 haftalık berbat geçen bir maç trafiği yaşadık. Pek alışık olmadığımız beş haftanın ardından bu hafta sonu Atatürk Stadında oynayacağımız Kartalspor maçı, ligdeki dönüm noktalarımızdan biri olacak. Bu maç ile beraber ya o 5 haftayı unutup önümüzdeki maçların planını yapacağız, yada; Çiğli Belediyespor deplasmanına çıkacak Yunus Emre Belediyespor’un puanla dönmesi halinde, içinde bulunduğumuz kaos ortamı çok daha ilerilere gidecek!.

TARAFTARIMIZ HAKLI OLARAK..

Taraftarlarımız kötü biten beş haftanın ardından, Çayırovaspor maçıyla sosyal medyada haklı olarak karamsar paylaşımlarla duygularını dile getirmişlerdi. İşte bu hafta sonu alacağımız galibiyet, takımın 5 haftadır oynadığı negatif futbol yada diğer ne kadar olumsuz unsurlar varsa hepsini unutturacak bizlere..

Geçen hafta Çayırovaspor maçındaki coşkulu mücadelemizin yanına, taraftarımızın müthiş desteğini ve futbolun meyvesi olan golü de katarsak, hem kendimize olan güvenimizi tekrar kazanacağız, hem de rahat bir ‘’nefes’’ alacağız..

TEK EKSİK SEMAVİ ÖZGÜR!

Kartal maçına çıkacak kadro hakkında konuşacak olursak, geçen hafta Oğuzhan Palaz ve Süleyman Öztürk kırmızı kart, Semavi Özgür ve Necmettin Adıyaman ise sakatlık yüzünden forma giyememişlerdi. Bu hafta cezaları biten Süleyman ve Oğuzhan takımdaki yerlerini alacak. Sakat olan Necmettin’in durumu iyi. Hafif sakatlığı bulunan Semavi’nin durumu ise maç sabahı belli olacak.

KARTALSPOR AÇISINDAN;

Somaspor olarak kendi derdimize düştük tabi ama birde Kartalspor açısından bakacak olursak; onlar için de işler hiçte iyi gitmiyor..Sezon başı zirveye diye hedef koyan, aldıkları kötü sonuçlarla lige tutunmaya çalışan Kartalspor içinde bu maçın önemi büyük. İstanbul ekibi, bulundukları durumun bilincinde ve bu bilinçle mücadele ettiklerini düşünürsek bizim açımızdan çok zorlu bir karşılaşma olacak..

SEVERİN BRİCE BİKOKO ve TAHSİN HACIMUSTAFAOĞLU YOK!

İlk yarıda Kartal Bulvar Stadında oynanan maçı hatırlayacak olursak, rakibimize 3-1 mağlup olmuştuk. Müthiş oynayıp iki gol atan Severin Brice Bikoko ve gollerin hazırlayıcısı Tahsin Hacımustafaoğlu bir kaç haftadır Kartalspor kadrosunda yer almıyorlar.Ya başka takıma transfer oldular yada sakatlıkları var..

Toparlayacak olursak; İnşallah Kartalspor karşısında, arzulu-istekli ve coşkulu futbol ile istediğimiz 3 puanla Atatürk Stadından ayrılırız..

 

21. HAFTA MAÇLARI
Çiğli Belediyespor Yunus Emre Belediye Spor
Havran Fatih Belediye Spor Modafen Spor
Belediye Derince Spor Ayvalıkgücü Bld. Spor
Şile Yıldızspor Çayırovaspor
Somaspor Kartalspor
Balya Beld Spor Alaşehir Belediyespor
Bay Bornova Yeşilova Spor
somada spor

 

Cevdet Yıldırım

YORUM YAZIN