Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Gruplar Belli Oldu.

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Gruplar Belli Oldu.

Öncelikle Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatında güvenlik güçlerimizle hain teröristler arasında çıkan çatışmada, kahraman askerlerimizden şehit ve yaralananlar olduğunu derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet; Aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

Bu yıl 25.si düzenlenecek olan ”Soma Kaymakamlık Bahar Futbol Turnuvası” grup kuraları TEİAŞ Eğitim Merkezi Tesisleri salonunda çekildi.

25 Takımın yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen grup kura çekimine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdüresi Dilek KURUÇAY önderlik etti.

A, B ve D-grupları altışar takım, C-grubu ise yedi takımdan oluştu. C-grubunda takım sayısı fazla olduğu için gol krallığını etkilememesi adına grup maçları sonunda en son sırada yer alan takıma atılan goller verilere yansımayacaktır..

Geçen sene ilk dört ün içerisinde yer alan İmbat A.Ş, Soma Kömürleri, Soma Termik ve Genç Girişimcilerin seri başı olduğu gruplar çekilen kura sonucu şöyle oluştu:

A-GRUBU:
1-Genç Girişimciler
2-Kaymakamlık
3-ELİ (1)
4-Öğretmenler Birliği
5-Müftülük
6-Eğitim Gücü

B-GRUBU:
7-Soma Termik
8-Soma Çarşı
9-Huzurevi
10-Devlet Hastanesi
11-Manisa Büyükşehir Belediyesi
12-Taşkonak

C-GRUBU:
13-Soma Kömürleri
14-ELİ (3)
15-Demir Export
16-ELİ (2)
17-Yuta Çalışkan
18-Maden-İş
19-Soma Belediyesi

D-GRUBU:
20-İmbat A.Ş
21-Teiaş
22-Karaelmas
23-Nakliyeciler
24-Nitromak
25-Ziraat Odası

İMBAT A.Ş-KARAELMAS

Çekilen kuraya göre açılış maçı; 12 Mart Pazartesi saat 16:30’da geçen senenin turnuva şampiyonu İmbat A.Ş ile, ilk defa bu sezon turnuvada boy gösterecek olan Karaelmas takımları arasında olacak..

DİLEK KURUÇAY

Kuruçay, ”öncelikle fair-play”
Kura çekiminden sonra konuşma yapan Dilek Kuruçay, her sene olduğu gibi bu senede turnuvanın fair-play çerçeve sinde geçmesini dilerken, kura çekimine ve turnuvanın gerçekleşeceği tesisleri hizmete sunan TEİAŞ yöneticilerine teşekkür etti.

Not:Turnuva ile ilgili fikstür ve geniş detayları hafta içerisinde sizlerle buradan paylaşacağız..

GÖRSEL ve HABER

Değerli arkadaşlar, geçen sene olduğu gibi bu senede turnuva boyunca sizlere gerek görsel açıdan gerekse de oynadığınız maçlardan bilgilendirme adına paylaşımlarda bulunacağız..
Bu bağlamda; takımlardan bir seferliğe mahsuz 120 TL ”görsel ve haber” ücreti toplanacaktır. İştirak eden  takımların haber ve görsellerini sizlerle paylaşacağız..

Arkadaşlar, görsel ve haber ücreti ödeme zorunluluğu yok. Ancak; geçen sene olduğu gibi bu sene de katkı sağlamayan takımların haber ve görselleri yayınlanmayacaktır.

Bu yüzden şimdiden belirteyim, ”Bizim resimler neden yok? bizim haberler neden yayınlanmıyor?” gibi sitemler lütfen olmasın. Geçen sene olduğu gibi bu senede HER ŞEY SİZİN İÇİN..
Konu ile ilgili Tel: 0532-5838194  Mail:cevsam@gmail.com bana ulaşabilirsiniz..

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

YORUM YAZIN