Karaelmasspor Koldere FK’yı 4-0 Mağlup Etti

Karaelmasspor Koldere FK’yı 4-0 Mağlup Etti

Manisa Ali Kaya Süper Amatör Lig A Grubu 8. hafta mücadelesinde haftaya 12 puanla 4.sırada giren Karaelmasspor, sahasında konuk ettiği Koldere FK‘yı 4-0 mağlup ederek, zirve yarışından kopmadı.

Elmas: İlerisi Haftalar İçin Güven Tazeledi.


İlk yarının sonuna gelindiği bu haftalarda artık Karaelmasspor açısından puan kaybına tahammül olmadığı anlar. Bu bilinçle hareket eden sarı-siyahlılar, lig’in 8.haftasında Linyit Stadı’nda ağırladığı Koldere FK’yı her iki yarıda bulduğu gollerle 4-0 mağlup etti, ilerisi haftalar için güven tazeledi.

Eser Kasal’ın hatrick yaptığı maçta Soma 301 Karaelmasspor’a Koldere FK önünde üç puan getiren golleri 22.dakikada Yusufcan Çakmak, 33′ 80′ ve 85.dakikalarda Eser Kasal kaydetti.

8.Hafta Toplu Sonuçlar

Kayalıoğlu 3-2 Bakır GB
Karaelmasspor 4-0 Koldere FK
Mecidiye Tarım 0-0 Gördes Bld
Halitpaşa Bld 1-9 Saruhanlı Bld
Kırkağaç Acar 0-3 Kırkağaç Altayspor

9.Hafta Maçları

Koldere-Kayalıoğlu
Bakır GB-Halitpaşa Bld
Saruhanlı Bld-Mecidiye Tarım
Kırkağaç Altay-Karaelmasspor
Gördes Bld-Kırkağaç Acar İdman

Haber:Atlas Elmas

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN