Kaan ve Osman U14 Milli Takım Seçmelerinde

Kaan ve Osman U14 Milli Takım Seçmelerinde

Manisa Futbol Kulübü U14 Takımında forma giyen Somanın evlatları Osman Kahraman ve Kaan Uslu U-14 Milli Takımımızın Ege Bölge Karma Takım seçmelerine davet edildi.

301 Soma Karaelmasspor’dan Kaan Uslu ve Soma Zaferspor’dan Osman Kahraman takımlarında gösterdikleri başarılı futbollarıyla TFF Spor Toto 1.Lig takımlarından Manisa FK’ya transfer olmuştu.  İki oyuncumuz Manisa FK’daki başarılı futbolları nedeniyle U-14 Milli Takım Seçmelerine davet edildiler.

Genç Milli Takımlar tarafından düzenlenen ve 2006 doğumlu oyuncuları kapsayan 14 yaş altı seçmelerine davet edilen Osman Kahraman ve Kaan Uslu‘ya Milli Takıma giden yolda başarılar diliyoruz.

SOMASPOR U14 TAKIMI

U-14’ler maçları yarın başlıyor

Öte yandan Manisa Amatör Küme 2021-2022 sezonunda Süper Amatör Lig, 1.Amatör Lig, U 18 Lig ve U16 Ligi maçlarından sonra Yerel U14 Lig’inde karşılaşmalar 1 Nisan Cuma günü yani yarın başlıyor.

Yedi grupta, 37 kulübün katılımı ile çift devreli lig usulüne göre oynatılacak karşılaşmalar sonrasında, gruplarında ilk iki sırayı alan toplam 14 takım, kura çekimi ile eleme turu oynayacağı ligde; 301 Soma Karaelmasspor U-14 B-Grubunda, Somaspor U-14 ve Sotesspor U-14 ise C-Grubunda yer alıyor.

Temsilcilerimizin ilk hafta programı şöyle:

Somaspor-Karabulutspor 1 Nis Cuma 16:00 Linyit
Akhisar Yıldırımspor-Sotesspor 1 Nis Cuma 16:00 Linyit

Karaelmasspor‘un bulunduğu B-Grubunda maçlar 8 Nisan’da başlayacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN