Basatemür, Kendi Kendimize Maçı Verdik

Basatemür, Kendi Kendimize Maçı Verdik

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Çorumspor ile oynanan karşılaşma sonrası çok iyi başladıkları bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek ” Kendi kendimize maçı verdik” dedi.

Burhanettin Basatemür, 1-0 mağlubiyetimizle sonuçlanan 32 hafta maçının ardından karşılaşmayı değerlendirdi. Çorumspor karşısında maça puan veya puanlar için çıktıklarını belirten Basatemür, ” İlkyarı iyi oyunumuz ve bulduğumuz çok net olmasa da birkaç pozisyon vardı. Rakibimizin bir tane net pozisyonu vardı onu da kalecimiz Tunay iyi çıkardı. İkinci yarıya da iyi başladık ve 48.dakikada penaltı kazandık ancak maalesef atamadık. Ardından bir karşı karşıya pozisyon daha bulduk ancak olmadı. 50. dakikada ise Onur Ulaş arka arkaya iki sarıdan kırmızıyı görünce 10 kişi kaldık sahada. Zaten diğer Stoperimiz Melih Şencan sakatlığından dolayı kadroda yoktu. Onur’da atılınca o bölgede büyük sıkıntı yaşadık.” diye konuştu.

Futbol böyle bir şey!

Somaspor’un daha etkili olduğu dakikalarda yapılan hata sonucu geriye düştüklerini işaret eden Basatemür, ” Hatalı pas sonrası kaptırdığımız top kalemize gol olunca da geriye düştük. 10 kişiyle de çabamız yetmedi. Son bölümde net bir pozisyon bulduk ancak çizgiden çıkarınca rakip o da olmadı. Futbol böyle bir şey. Kazanıyoruz derken yaşananlar her şeyi tersyüz etti. Bu maçı tabi ki unutacağız ancak dersler çıkararak. Hem de büyük dersler çıkararak. Bugünden itibaren Bodrumspor maçı hazırlıklarına başlıyoruz. İki Stoperimiz de bu maçta olmayacak. Onun dışında eksiğimiz yok şimdilik.’’diye konuştu.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN