İzmirspor Hazırlıkları Başladı..

Somaspor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8.Grup 3. haftasında, kendisi gibi ilk iki haftayı kayıpsız atlatan İzmirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı..

HABER:SOMADASPOR.COM

TFF Soma Belediye Spor Tesislerinin Suni Çim sahasında gerçekleşen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.
Antrenmana Berkant ve Yusuf izinli, Mirlan ve Olgay ise sakatlıktan dolayı katılmadı..

Teknik Direktör Mustafa Bahadır, antrenörler Yasin Tuncer ve Şenol Sevindi idaresinde gerçekleşen antrenman takım halinde ısınma koşuları ve streching çalışmaları ile başladı. Core, dar alanda aerobik oyun, serbest oyun ve soğumayla sona erdi.

Siyah-beyazlılar, hazırlıklarını yarın sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki çalışma ile sürdürecek..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN