Mustafa Bahadır, Orhangazi ve İzmirspor Maçlarına Değindi..

Mustafa Bahadır, Orhangazi ve İzmirspor Maçlarına Değindi..

Somaspor Teknik Direktörü Musatafa Bahadır geçen hafta oynanan Orhangazi Belediyespor ve bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı İzmirspor maçlarıyla ilgili kısa açıklamalarda bulundu.

HABER:SOMADASPOR.COM

Başarılı teknik adam Atatürk Stadında oynanan Orhangazi Belediyespor maçıyla ilgili: ‘’Rakibi ciddiye alarak oyuna başladık. Sonucu yakaladıktan sonra maçı domine edip 90 dakikayı 3-0’lık galibiyetle tamamladık. Rakip temposuz ama tecrübeli bir takımdı. Bulduğumuz birkaç pozisyonu da değerlendiremedik. Her geçen hafta üstüne koyarak oyun tempomuzu yükselecek.Maçta 90 dakika bizlere destek olan taraftarlarımıza teşekkür ederiz’’ dedi.

Mustafa Bahadır, bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları İzmirspor maçıyla ilgili olarakta; ‘’Güçlü bir rakiple oynayacağız. Rakiple aynı puandayız. Bizim maçımıza daha farklı motive olacaklardır. Koşan rakibi bozmaya çalışan bir anlayışları var. Oynayacağımız saha şartları da pek elverişli olmamasına rağmen bu maçtan galibiyetle dönüp yolumuza devam etmek istiyoruz.’’ İfadelerini kullandı.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN