İmbat ve Huzur Evi Farka Gitti..

İmbat ve Huzur Evi Farka Gitti..

Turnuvanın dokuz ve onuncu maçları, B-grubunda Huzur Evi-Meslek Gücü, D-grubunda İmbat Madencilik ve Eli (2) takımları arasında Teiaş Eğitim Tesislerinde oynandı.

SOMADASPOR

Toplam 15 kez gol sevinci yaşanan karşılaşmalarda, İmbat Madencilik ve Huzur Evi sahadan farklı galibiyetlerle ayrılan taraflar oldu. Maç fotoları somadaspor facebook sayfamıza yüklenmiştir.
İMBAT MADENCİLİK 8-0 ELİ (2)
Günün ilk maçı, D-grubunda ilk karşılaşmalarına çıkan İmbat Madencilik ve Eli (2) arasında oynandı. İmbat Madencilik,  Eli (2) takımının önce direklerini sonrada kaleci Arkın’ı dövdüğü karşılaşmayı; İlker Çakır (3), Can Açıkgöz (2), Eser Kasal, Tolga Meral ve Onur Öremiş’in golleriyle 8-0 kazandı.Teknik Adam Bület Ay, maç öncesi alınabilecek her türlü önlemi futbolcularına defalarca anlatmasına rağmen, güçlü rakiplerine farklı mağlup olmaktan kurtulamadılar..
STAD:Teiaş
HAKEM:M.Hakan Efe
İMBAT:Erol-Yücel-Onur-Can-Bülent-Eser-Yusuf-İlker-T.Meral
YEDEKLER:Aslan, Özkan, Deniz, Ahmet, Emin, Erhan, T.Yaman, Osman
ANTRENÖR:Faik Toprak

ELİ (2):Arkın-Kerem-Mahmut-Teoman-Erhan-Onur-İsmail-Murat-Mehmet
YEDEKLER:Necmi, Ramazan, Kamil, Azmi, Özgür, Ahmet, O.Şahin, Sinan
ANTRENÖR:Bülent Ay
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:İlker Çakır (3), Can Açıkgöz (2), Eser Kasal, Tolga Meral, Onur Öremiş (İmbat)




HUZUR EVİ 6-1 MESLEK GÜCÜ
Günün son karşılaşması, turnuvanın açılış maçında Devlet Hastanesine 3-1 mağlup olan Huzur Evi ile ilk maçlarına çıkan Meslek Gücü takımları arasında oynandı. Maç öncesinde Huzur Evi takım kaptanı Abdullah Çolak, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Turnuva Yürütme Başkanı Dilek Kuruçay’a çiçek takdim etmek istedi. Oryantring yarışları için Kahramaraşta olan Dilek Kuruçay’a verilmek üzere çiçeği komite görevlisi Emrah Canseven aldı.

Huzur Evi, ilk yarıyı Ayhan Çakır’ın attığı golle 1-0 önde tamamladı. Huzur Evi, ikinci yarıda kenardan yapılan Bahadır Özgen ve Tayfun Açıkgöz hamlesi onları farklı skoru getirdi. Tayfun Açıkgöz (3), Ayhan Çakır’la 2 gol daha bulan sarı-siyahlılar karşılaşmadan 6-1 galip ayrıldı. Celil Asar ve Mustafa Öztürk penaltı atışından faydalanamadı.İlk defa turnuvaya bu sezon katılan Celal Çetin Demirel idaresindeki Meslek Gücü, kadro darlığı sebebiyle rakiplerine farklı mağlup olmaktan kurtulamadı. Takımın tek golünü kaydeden Tolga Ürkütür, attığı müthiş güzel golle belkide haftanın en güzel golüne imza atmış oldu.
STAD:Teiaş
HAKEM:Nurullah Sağır
HUZUREVİ:Faruk-Semih-M.Ali-Abdullah-Ömür-Ayhan-Celil-Emrah-Serkan
YEDEKLER:M.Öztürk, Ersan, Bahadır, Tayfun, Ramazan, Süleyman, İlker, Rıdvan, Hüseyin
ANTRENÖR:Bahadır Özgen

MESLEK GÜCÜ:Ahmet-Abdullah-Sinan-Şahin-Celal-Harun-Tolga-Armağan-Mehmet
YEDEKLER:Fatih
ANTRENÖR:Celal Çetin Demirel
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Ayhan Çakır (3), Tayfun Açıkgöz (3), (Huzurevi), Tolga Ürkütür (Meslek Gücü)

YARINKİ MAÇLARIN PROGRAMI ŞÖYLE:

09.03.2019 Cumartesi 16:00 Kaymakamlık Öğretmenler Birliği Teiaş
09.03.2019 Cumartesi 17:30 Demirexport Hak-İş Teiaş

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN