26.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası Başladı

26.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası Başladı

26.Soma Kaymakamlık Bahar Futbol Turnuvası bu gün (p.tesi) Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanan Devlet Hastanesi-Huzur Evi ve ELİ (1)-Ticaret Odası (2) karşılaşmaları ile start aldı.

SOMADASPOR

Toplam 6 golün atıldığı ilk gün karşılaşmalarında; Devlet Hastanesi Huzur Evi’ni 3-1 mağlup ederken, ELİ (1)-Ticaret Odası (2) karşılaşması 1-1 berabere sonuçlandı.

PROTOKOL YERİNİ ALDI
Turnuvanın açılışını Millet Vekili Mehmet Ali Özkan, Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Ali Tulup, İlçe Jandarma Komutanı Oruç Fevzi Kara, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Aksoy, CHP İlçe Başkanı Levent Elbinsoy, MHP İlçe Başkanı Ahmet Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimi Hasan Zafer Bingöl, Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Osman Çağlayan, TEİAŞ Eğitim Merkezi Müdürü Hayrullah Saraç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdüresi Dilek Kuruçay ve çok sayıda futbolsever de izledi





ÖZEL SPORCULARDAN GÖSTERİ MAÇI
Karşılaşmalar öncesinde Kaymakamımız Ahmet Altıntaş ve İlçe Jandarma Komutanı Oruç Fevzi Kara’nında forma giydiği Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Sporcuları ile Zaferspor Bayan Futbol takımları gösteri maçı yaptı.
İzleyenlere keyif veren maç karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere sonuçlandı. Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinden Cüneyt attığı iki golle yıldızlaşırken, Mehmet’in gayreti izleyenlerden büyük alkış aldı. Bu arada Manisa’yı ve Somamızı TFF Kadınlar 3.Ligde başarıyla temsil eden Zaferspor’lu kızlarımıza da başarılar diliyoruz..




DEVLET HASTANESİ 3-1 HUZUR EVİ
İlk karşılaşma Millet Vekili Mehmet Ali Özkan, Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Ali Tulup, Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Osman Çağlayan ve Soma Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdüresi Dilek Kuruçay’ın ortak vuruşu ile B-grubunda mücadele eden Devlet Hastanesi ve Huzur Evi takımları arasında gerçekleşti.

Geçen senenin finalist takımı Devlet Hastanesi, ilk yarıyı Emin Kabak ve Birol Alınaçık’ın golleriyle 2-0 önde tamamladı.




İkinci yarıya etkili başlayan Huzurevi, Celil Asar’ın golüyle beraberlik için umutlansa da son sözü oyuna sonradan dahil olan Mahmut Şahan söyledi ve karşılaşma 3-1 Devlet Hastanesinin üstünlüğü ile bitti.

İki takımı geçen sezon oynadıkları karşılaşma Devlet Hastanesi adına; Emin Kabak,Sait Yurduseven ve Kerim Arslan Huzur Evi adına ise; Celil Asar, Ayhan Çakır ve Emin Kabak kk. karşılıklı golleriyle 3-3 berabere sonuçlanmıştı (buradan bakabilirsiniz)

SAHA:Teiaş
HAKEM:Günsoy Kaya
HUZUREVİ:Faruk-Mustafa-Semih-Ömür-Abdullah-Ayhan-Emrah-Serkan-Celil
YEDEKLER:M.Öztürk, Tayfun, Hüseyin, İlker, Süleyman, Ersan, Rıdvan, Ramazan
ANTRENÖR:Bahadır Özgen

DEVLET HASTANESİ:Şenol-Ali-Kerim-İbrahim-Birol-İsmail-Emin-Emrah-Oğuz
YEDEKLER:Sancar, Sonat, Lütfi, Mehmet, Sait, Şükrü
ANTRENÖR:Muzaffer Okyay
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Emin Kabak, Birol Alınaçık, Mahmut Şahan (D.Hastanesi), Celil Asar (H.Evi)

ELİ (1) 1-1 TİCARET ODASI (2)
Turnuvanın ikinci karşılaşması C-grubunda yer alan Eli (1) ve Ticaret Odası (2) takımları arasında gerçekleşti.
Açılışın geç başlamasından dolayı ikinci yarının son bölümleri karanlığa kalan karşılaşmada, Ticaret Odası (2) Fatih Kaya’nın penaltıdan attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

ELİ (1) oyuna sonradan dahil olan Tarkan Bayram’ın son 7 dakikasına girilirken, ceza sahası dışından attığı plase golle beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda her iki takım adına gol sesi çıkmadı ve karşılaşma atılan karşılıklı gollerle 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

ELİ (1) adına Ertuğ ve Melih, Ticaret Odası adına ise Rafet’in topları direkten döndü. Ticaret Odasından Özgür Dağdelen’in rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrasında kaşı yarıldı. Talihsiz oyuncu ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Özgür’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz..

SAHA:Teiaş
HAKEM:İ.Batuhan Kutucu
ELİ (1):M.Bilal-Tolga-Fatih-Hakan-İlhan-Melih-U.Aksoy-Ertuğ-M.Bayri
YEDEKLER:Yasin, Çetin, Yusuf, Baybars,U.Bozbay, U.Geren, Bülent, Tarkan, Önder, İsmail
ANTRENÖR:Mert İskenderoğlu

TİCARET ODASI (2):Bilal-Yücel-Fatih-Özgür-Metin-Burak-Yusuf-Rafet
YEDEKLER:Yasin, Mustafa, Emrah, Olcay, Faik, Ayhan, Selman, İsmail, Ramazan
ANTRENÖR:Ahmet Meriç
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Fatih Kaya (T.Odası 2), Tarkan Bayram (Eli 1)

Not:Karşılaşmalara ait fotolar  somadaspor Facebook sayfamızda yayınlanacaktır..

YARINKİ MAÇLARIN PROGRAMI ŞÖYLE:
05.03.2019 Salı 16:30 Öğretmenler Birliği Maski Nazım Yavuz
05.03.2019 Salı 18:00 Demirexport Soma Belediyesi Nazım Yavuz

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN